2777
2789

بنظرتون یک خانم کدبانو باید چه ویژگی هایی داشته باشه که هم همسر خوبی باشه هم مادر خوب؟

مثلا من خودم سعی میکنم قبل اینکه همسرم بیاد کارهامو تموم کرده باشمو تمام وقتم براشون بگذره اما گاهی هم ازدستی نمیکنم تا بدونه خونه اگه تمیزه و شام حاظره زحمت براش کشیدم

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍

یامثلا برای بچم همیشه سعی میکنم مادری باشم که زیادی بهم وابسته نباشه میدونم هنوز کوچیکه اما بنظرم شخصیت بچه ازهمون اول کمی شکل میگیره

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارایی ک گفتی +چای ب موقه یا دمنوش.میوه و تنقلات میزارم.یعنی کار هروزن اینا..لباس همیشه شسته و اتو ک ...

ولی من هیچ موقع نمیتونم موقع عصبانیت همسرم خودمو کنترل کنم بدترازاون میشم و این خیلی منو اذیت میکنه🤕