2777
2789

تکلیف بچه هاشون چی میشه؟؟ از این لحاظ میگم ک بچه همون دستشویی میره ک. مامان باباش میرن لباسش تو همون لباسشویی شسته میشه ک. لباس مامان باباشه

یه دختر ۲۰ساله و یه پسر ۳۲ ساله دارن ممکنه ب. اینا هم سرایت کنه؟؟

اگه قلبم شب بود تو میشدی ماهش...🌌🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصولا زگیل با رابطه منتقل میشه

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 

فک نکنم از این راه ها زیاد منتقل سه فقط حموم و دستشویی رو مراقب باشید زیاد به شیرآلات دست نزنید و شلنگو به خودتون نزنید کف حموم نشینید ژلتا اینا رم دقت کنید 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

امکانش کمه تو حموم نشبنین لباس زیر های والدین رو تو ماشین لباسشویی نشورین 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
فک نکنم از این راه ها زیاد منتقل سه فقط حموم و دستشویی رو مراقب باشید زیاد به شیرآلات دست نزنید و شل ...

خب چجوری ب. شیرالات دست نزنن اخه میخوان خودشونو بشورن

امکانش کمه تو حموم نشبنین لباس زیر های والدین رو تو ماشین لباسشویی نشورین 

من خودم دارم انگار 

لباسای خودمونو با بومون یکی نمیشورم حموم دستشویی رو هم بعد استفاده خودمون زود با پودر لباسشویی میسابم اصلا یک وضعیه وسواس گرفتم فقط میسابم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

پس چرا میگن با لیزر و. استخر و فلانم ممکنه منتقل شه؟ دیگه اینا ک. دارن با این ادمایی ک. مبتلا هستن ز ...

با رابطه جنسی و از طریق خون وارد میشه چرا بیماروی درمان نمیکنن؟

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من دراین خنده پر غضه مهارت دارم.. 
خب چجوری ب. شیرالات دست نزنن اخه میخوان خودشونو بشورن

ببین دست بزنید باز کنید با اونیکی دستتون که نزدید به شیرالات خودتون بشورید

از کجا میدونی مادر و پدرت دارن؟

من خودم دارم انگار  لباسای خودمونو با بومون یکی نمیشورم حموم دستشویی رو هم بعد استفاده خودمون ...

از کجا فهمیدی داری؟؟ ازمایش دادی؟؟چطور بهت منتقل شده

[QUOTE=308726474]پس چرا میگن با لیزر و. استخر و فلانم ممکنه منتقل شه؟ دیگه اینا ک. دارن با این ادمایی ک. مبتلا هستن ز ...[/QUOTخوب اصلا اصل به وجود اومدن زگیل از همین مقاربت و رابطه به وجود میاد یگه اونا درصد کمی داره 

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 
من خودم دارم انگار  لباسای خودمونو با بومون یکی نمیشورم حموم دستشویی رو هم بعد استفاده خودمون ...

کار خوبی می کنی ..البته نصفشون جوش هستن که دیر خوب میشن 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐