2777
2789

سردمه دستو پام یخه چشام سیاهی میره

ضعف میکنم تپش قلبم بالاس بدنم رو نبضه رو رون پام ی چیزی از تومیزنه 

هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂

وا‌چراخوردی.برو‌بیمارستان

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم برای چی خوردی

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

از نظر اورژانس هرنوع مصرف بالای 2 تا قرص اوردوز و مسمومیت هستش لطفا فوری زنگ بزن اورژانس اگر نیاز باشه ارجاعت میدن بیمارستان امیدوارم مشکلت جدی نباشه و زودی خوب شی ایشالا

Oh baby
برو آب بخور زیاد مایعات زیاد بخور اگه بهتر نشدی برو درمانگاه بهت سرم میزنن

اگ میخاستم چیزی نشع ک نمی‌خورم فقط میخام ببینم میکشه؟

چرا همچین کار احمقانه ای کردی؟ این دارو فشار خون و خطرناکه  رنگ بزن اورژانس

ن خودم میخام بمیرم نیازی ب اورژانس نیس 

اگ میخاستم چیزی نشع ک نمی‌خورم فقط میخام ببینم میکشه؟

برو چند تا لیوان اب بخور .

فورزماید فشار را  افت می  ده  شدید 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا