2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من از کربلا برگشت تا چند روز همش بی حال بود وضعف شدید داشت  چند با هم غش کرد  ولی خو ...

وایی خیلی سخته اطلاعی دارین راجع بهش من درحال مرگم دارو چی مصرف کنم اخه من با اینکه اموکسی کلاو میخورم روز به روز بدتر میشم همش

وایی خیلی سخته اطلاعی دارین راجع بهش من درحال مرگم دارو چی مصرف کنم اخه من با اینکه اموکسی کلاو میخو ...

والا من اطلاع  خاصی ندارم

ولی دوستم هر بار بی حال شد میبردن دکتر براش سرم وصل میکردن 

سه روز اول که همش در حال رفت و آمد به دکتر بود 

الان خوبه خدا روشکر

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
وایی خیلی سخته اطلاعی دارین راجع بهش من درحال مرگم دارو چی مصرف کنم امپول چی زدین شما رفتم دکتر هیچی ...

امپول کترولاک برای بدن درد و دگزا برای گلوم دیشب تا صبح از درد نخوابیدم ولی صبح زود اینارو زدم بدن دردم و گلوم خوب شد ناپروکسن ۵۰۰ داد با انتی هیستامین هر دوازده ساعت میخورم با سرماخوردگی هر هشت ساعت خدارو شکر دیگه جاییم درد نمیکنه ولی اصلا جون حرف زدن و راه رفتن ندارم پا میشم سرم گیج میره دکتر میگه طبیعیه

تازه وارد نیستم  کاربری قبلیم سال۹۷بود ولی از ترس شناسایی شدن ترکوندم 😔😔این کاربری جدیدمه

سلام زیارتتون قبول باشه انشاالله،🌱به هیچ عنوان چندروز اول لطفا دید وبازدید نداشته باشید ،هم بدن خودتون خیلی ضعیفه بزارو بردارسخته ،هم اگر ناقل باشید خداینکرده مظلمه گردنتون میفته ،منکه جاریم اومده نرفتم ببینمش،چون خودم کسالت شدید داشتم مطمئن بودم کوچکترین ویروسی وارد بدنم بشه ازپا درمیام،گفتم شاید اگر اون بنده خدا هم باعثش نشده باشه ،ذهن من درگیر میشه که لابد ازاون گرفتم،اول مهرو ویروس وریز گردوهزار جور  مشکل ،،،خواهشن رعایت کنییییم

دوست من از کربلا برگشت تا چند روز همش بی حال بود وضعف شدید داشت  چند با هم غش کرد  ولی خو ...

پدر منم از دیشب اومده بیحال و بی اشتهاس دکتر گغته انقدر انرژی ازش رفته اینجوری شده اگر بهتر نشده انفولانزاس اگر بهتر شد ک از خستگی بوده 

خدا کنه انغولانزا نباشه

پدر منم از دیشب اومده بیحال و بی اشتهاس دکتر گغته انقدر انرژی ازش رفته اینجوری شده اگر بهتر نشده انف ...

عزیزم نگران نباش انشالله خوب میشه 

اتفاقا به دوستم هم گفته بودن افت شدید انرژی داره ولی الان کاملا خوب شده خدا رو شکر 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
عزیزم نگران نباش انشالله خوب میشه  اتفاقا به دوستم هم گفته بودن افت شدید انرژی داره ولی الان ک ...

مرسی عزیزدلم

من تایپیک شما رو دیدم واقعا خوشحال شدم

امروز الحمدالله‌خیلی بهترن فقط کمی اشتهاش هنوز مشکل داره

راستش ما خیلی اصرارش کردیم که نره چون واقعا بدنش ضعیفه نتونستیم راضیش کنیم

پناه برخدا‌دیگه