هویج و سیب میزارم نمیخورن فقط کاهو میخورن نی نی سایت باسد چکارکنم؟
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
خیلی دوره نمیتونم حلقه چشم و رنگ نوکشونو دقیق ببینم که جنسیتشونو بگم بهتون
ولی اینا کوچولوان نهایتا 4 5 ماهه باشن، طبیعیه اول از خوراکیا میترسن خصوصا خوراکیای که یه ذره سفت تر باشه، بیشتر تمایل دارن میوه جات نرم بخورن که نوکشون توان جوییدنشو داره
اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️. شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻♀️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی دوره نمیتونم حلقه چشم و رنگ نوکشونو دقیق ببینم که جنسیتشونو بگم بهتون ولی اینا کوچولوان نهایتا ...
ابیه بالای نوکش یکم ابیه اون یکی کرم قهوه ایه