2777
2789
عنوان

دنبال ی شغل ابرومندانه هستم🙂

130 بازدید | 12 پست

وضعیت خانوادگیم انقد داغون بود حوصله درس خوندن نداشتم دیپلم ریاضی دارم ولی علاقه ب ادامش ندارم

لاین ارایشگری هم حس میکنم اصلا استعداد ندارم جز فیشیال ک هزینش سرسام اوره

بنظرتون ماساژ و طب سنتی یاد بگیرم؟حس میکنم از نظر اجتماعی خیلی پایینه ولی چیزدیگ ب ذهنم نمیرسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاتو چی ابرو واینا؟ من لرزش دست شدید دارم فکر نکنم موفق شم تو این موردا و استعدادو هنرشم ندارم

چرا نداشته باشی؟

داداش منم ۸ سالشه نقاشیشم خوب نیست ولی من خودم بهش یاد دادم انقد خوب می‌کشید

تاتو آسونه توام یاد میگیری

چرا نداشته باشی؟ داداش منم ۸ سالشه نقاشیشم خوب نیست ولی من خودم بهش یاد دادم انقد خوب می‌کشید تاتو ...

نمیدونم شاید درست بگی 

اخه از اول بچگیم از نقاشی و این چیزا بدم میومد 

حس میکنم چون طراحیم خوب نیس موفق نمیشم

اخه خیلی سخته

نه استنسیل میزنی به پوست و طرحت می‌چسبه به پوست از روی اون میری 

خب دقت وتمرکز میخواد درسته؟

بعد اینکه چجوری میشه تمرین کرد ؟

میگم من دستم لرزش داره دقتمم زیاد نیس میترسم بزنم بدن مردمو خراب کنم میشه جوری تمرین کرد ک ب بدن اسیب نزنیم؟

خب دقت وتمرکز میخواد درسته؟ بعد اینکه چجوری میشه تمرین کرد ؟ میگم من دستم لرزش داره دقتمم زیاد نیس ...

خب او روی پوست مصنوعی تمرین میکنی وقتی حرفه ای شدی روی پوست مردم میزنی

خب او روی پوست مصنوعی تمرین میکنی وقتی حرفه ای شدی روی پوست مردم میزنی

این استنسیلی ک میگی چیه؟

همون شابلومه؟

اگه مشتری ی طرح خاص بخواد چی؟مثلا منظورم اینه ی طرحی بخواد ک شابلومشو نداشته باشیم؟

این استنسیلی ک میگی چیه؟ همون شابلومه؟ اگه مشتری ی طرح خاص بخواد چی؟مثلا منظورم اینه ی طرحی بخواد ...

خب ببین استنسیل یجور جوهره اون طرحی که میخوای رو پرینت میگیری

و اون کاغذ پرینت شده رو میذاری روی استنسیل و از روی خطوطش با مداد یا خودکار میری بعد میزنی به دست و از روی اون تتو میزنی