2777
2789
عنوان

تا حالا دیدید معجزه بشه

298 بازدید | 50 پست

اگه دیدید تعریف کنید

حس میکنم اصلا معجزه وجود نداره ی مشکل دارم ک فکر نکنم هیچ وقت حل بشه

دیگه دارم ایمانمو نسبت ب خیلی چیزا از دست میدم

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 

ندیدم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امضامو بخون😍 دکترم هنوز توی شوک هست هیچکس باورش نمیشه ♥️

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

نه دیدممم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بله  حوصله تعریف ندارم

تو خدا هر وقت تونستی تعریف کن حالم خیلی بده نیاز دارم بشنوم تا شاید اروم بشم

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 

آره خیلی چند روز پیش حالم خییییلی بد بود به خدا گفت نشونه می خوام بعد اتفاق خوب افتاد 

روز دختر چند سال پیش بازم نشونه خواستم که یه خانمی یه دعای قشنگ کرد واسم

الهی امام رضا (ع)همونطور که صامن آهو شد ضامن توام بشه خیلی کیف کردم و خیلی موارد دیگه

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)