2777
2789

سلام خانوما خوبین

تازه عروسی کردیم دوماهی میشه 

من پدرشوهرم فوت کرده و مادر شوهرم تنهاس یه خواهر شوهرم دارم ک ازدواج کرده و کوچه بغلیمونه

قرار بود طبقه بالا مادر شوهرم باشیم منم قبول کرده بودم چون هیچ دخالت و بدی تو دوسال نامزدی ندیدم از هیچکدومشون

ولی الاااااااان از سر و صداشون سر سام گرفتم 

خواهر شوهرم با دوتا بچه هاش همش اینجان تو حیاط یعنی یه دیقه نمیشه استراحت کرد صبح میاد شب میره منم خیلی ب سر و صدا حساسم همین الان ک دارم تاپیک میزنم تو حیاط جیغ و داد بچه هاشه ...قبلا اصلا اینجور نبود

منم ب همسرم چندبار گفتم چند بار هی بهشون گفته اروم ولی گوش نمیدن بخدا تو دوماه یجوری اعصابم ضعیف شده ک نگو

حالا میخوام برم خونه بابام دیگ نمیتونم تحمل کنم بنطرتون چیکار کنم😭😭😭

چقدتوسخت میگیری وحساسی.خب نمیشه بچه هانیان که مادرشوهرت الان به دخترش احتیاج داره چون شوهرش را ازدست داده وخاهرشوهرت پدرش راازدست داده شوهرت هم همینطور بخاطرسروصدای بچه ها نمیشه اعصاب همه رابهم بریزی توی این موقعیت که بایدکنارشون باشی.بعداینکه اجاره ها بالان حالا اگه رفتی خونه دیگه وبچه هاتوی کوچه سرصداکردن چه.من الان همش توی کوچمون صدای بچه هامیاد.چرابعضی خانمها دنبال بهانه ان.بیاییدخودخواه نباشیم

چقدتوسخت میگیری وحساسی.خب نمیشه بچه هانیان که مادرشوهرت الان به دخترش احتیاج داره چون شوهرش را ازدست ...

تازه فوت نکرده که...۶ ۷ ساله قبل ازدواج ما...چون تنها بود مادر شوهرم قبول کردم باهم باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه فوت نکرده که...۶ ۷ ساله قبل ازدواج ما...چون تنها بود مادر شوهرم قبول کردم باهم باشیم

سخت نگیر خودت را آدم بده نکن.چندروزدیگه بچه هامیرن مدرسه مهد.روزا کوچیک میشه خاهرشوهرت وقت نداره بیا.خدا راشکرکن مستاجرنیستی.بشین پولات راجمع کن چندسال دیگه خونه داربشی.مادرشوهرت رادرک کن کسی جزپسرش ندارد

عزیزدلم هرجا بری سر و صدای زیاد هست مخصوصا آپارتمان نشینی که هیچی دیگه ، به نظرم شما هم تلویزیون نگاه کن آهنگ گوش کن عادت می‌کنی اتفاقا خوبه آدم گاهی دلش باز میشه صدای بقیه رو می‌شنوه 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

عروس خانم سخت نگیر عزیزم یه مدت دیگه مدارس باز میشه و هوا سرد ریز بین نباش میدونم سخته اما محیط امارتمانی همینه فکر کن جای دیگه باشی بازم از جانب همسایه ها مشکلاتی هست