2777
2789

لطفا تجربه هاتون رو بگید 

دوست دارم منم امتحان کنم 

فقط نمیدوم چ زمانی با چه اصولی بخونم 

و چله زیارت عاشورا چیه؟ 

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
من تموم روزگارمو با زیارت عاشورا میگذرونم

از تاثیراتش در زندگی تون میگین عزیزم ؟ 

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ ساله که هر روز میخونم. داداشم خواب دیده که من تو لشکر امام حسین ایستادم و حصرت زهرا و زینب هم کنارم ایستادن. اون دوتا بانوی بزرگوار لباس بلند مشکی و روبنده داشتن ولی من این لباسا رو نداشتم. صورتم پیدا بوده.

۴ ساله که هر روز میخونم. داداشم خواب دیده که من تو لشکر امام حسین ایستادم و حصرت زهرا و زینب هم کنار ...

الهی 😍

انشالله عاقبت بخیر باشید 

ب نیت حاجت خوندید ؟ 

عادی خوندین یا چله گرفتین؟

نه عادی میخونم. ممنونم  همچنین😍

من خیلی افکار پریشون دارم

از یسری اتفاقات میترسم

از اینکه جلو مردم آبروم بره الکی و... 

از تحقیر شدن

کمک کننده هست؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
نه عادی میخونم. ممنونم  همچنین😍

من برای قبولی تو کنکور میخوام بخونم 

درس رو میخونم ولی میخوام انرژی هم داشته باشم حال دلم خوب باشه 

تاثیری داره بنظرتون؟ نظرتون درباره چله چیه؟ 

من خیلی افکار پریشون دارم از یسری اتفاقات میترسم از اینکه جلو مردم آبروم بره الکی و...  از ت ...

خانواده مادرم بیماری بد ارثی دارن . مادربزرگم و خالم ، خاله ها و دختر خاله های مادرم مبتلا شدن. مادرم اولین علایمو داشت. فوری شروع کردم به عاشورا خوندن روز جمعه هدیه به بی بی حصرت زهرا گه از مادرم رفع بشه. و مادرم شکر خدا از بیماری در امان موند. 

اره اگه با اعتقاددقلبی و بدون شک بخونی .

لطفا دعام کنید 

ممنونم ❤