2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

میشه بزنی تنظیمات، تنظیمات تصویرشو برام بفرستی😥

مثلا نور و روشنایی اینارو میخوام درصداشو

من هر چی تغییر میدم تصویر بده

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

میشه بزنی تنظیمات، تنظیمات تصویرشو برام بفرستی😥

مثلا نور و روشنایی اینارو میخوام درصداشو

من هر چی تغییر میدم تصویر بده

مرسی

میشه بزنی تنظیمات، تنظیمات تصویرشو برام بفرستی😥 مثلا نور و روشنایی اینارو میخوام درصداشو من هر چی ...

عزیز دلم من ال ای دی ندارم خونه مجردی شوهرم هستم اگه تلویزیون کارت میشه واست بفرستم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

عزیز دلم من ال ای دی ندارم خونه مجردی شوهرم هستم اگه تلویزیون کارت میشه واست بفرستم 

بفرست😂

میشه بزنی تنظیمات، تنظیمات تصویرشو برام بفرستی😥 مثلا نور و روشنایی اینارو میخوام درصداشو من هر چی ...

از تنظیمات کاربر در بیار ممکنه بخاطر نور محیط هم باشه

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

شفافیت ۹۰

روشنایی ۶۰

رنگ ۶۵

وضوح ۵۰

حافظه حالت تصویر استاندارد 

چون تک تک نشون میده باید تکی میفرستادم از همش دیگه اینجوری فرستادم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

شفافیت ۹۰ روشنایی ۶۰ رنگ ۶۵ وضوح ۵۰ حافظه حالت تصویر استاندارد  چون تک تک نشون میده باید ت ...

مرسی گلم دستت دردنکنه