اگزما و حساسیت واکنش به عامل خارجیان ولی روزاسه لزوما بخاطر وجود عامل خارجی ایجاد نشده، بیماری مزمنیه که ممکنه طرف علتش رو هم ندونه اصلا، رگ شکسته زیر پوست داشته باشه، یا یکی روزاسه چشمی داشته باشه و... . اگه تفاوتشون رو تصویری میخوای تو گوگل بزن rosacea vs eczema برات میاره میتونی بهتر بفهمی.
تاجایی که میدونم معمولا لیزر و سولانترا خیلی خوب جواب میدن، مخصوصا سولانترا.
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من گونه هام گاهی سرخ میشه یعنی در حد اینکه یکم صورتی تر از بقیه پوستم.گاهی،هم خوبه.قبلا خشکی پوست دا ...
الگوش رو دکتر بهتر میتونه تشخیص بده عزیزم همین شکلی نمیشه گفت، ممکنه روزاسه باشه ولی اگه مدتهاست همین شکلیای بهنظرم ولش کن گونه صورتی خیلی خوشگله، مضاف بر اون تو دردسرش بیفتی برای روزاسه و لیزر و دارو و فلان خیلی اذیتکنندهست. من شوهرم روزاسه داره، قرمزی شدید رو گونهها و پیشونیه مال اون، با گرما و غذای تند و گوجه و یه سری چیزهای این شکلی تحریک میشه و گر میگیره. برای هرکسی یه جور ممکنه باشه ولی ممکنه اصلا اگزما هم نباشه، شاید صرفا مثلا پوستت یه مقداری حساس شده باشه.
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
همسرتون با این مریضی مشکلی نداره.چون آقا هم هستن نمیتونن کرم پودر و اینا استفاده کنن آخه ولی من در ...
چرا متاسفانه خیلی اذیتش میکنه مخصوصا که پرهیز غذاییش زیاده و قرمزیش هم شدیده مال اون در حد صورتی بودن گونه نیست، چیزی هم کاورش نمیکنه، ولی سولانترا خیلی کمکش کرده. بازم میگم عزیزم الان فکر نکن صددرصد روزاسه داری، صرفا ممکنه پوستت به رسیدگی نیاز داشته باشه.