2777
2789

میخوام برم سینما با همسرم.  کدوم یکی بهتره؟؟ 

تعداد رای : 37
نظرسنجی
مصلحت
3
8%
فسیل
21
56%
غریب
3
8%
تگزاس
10
27%
آآآآخ که دل تنگی وجود دارد😔💔انتظارم نه پایان دارد و نه میتوانم به نقطه شروع برگردمــــ امام حسین عزیزم ارباب دلم خودت درستش کن 😔😘💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ۳تارونمیدونم فسیل چرته

شما دیدی؟  

آآآآخ که دل تنگی وجود دارد😔💔انتظارم نه پایان دارد و نه میتوانم به نقطه شروع برگردمــــ امام حسین عزیزم ارباب دلم خودت درستش کن 😔😘💔

تگزاس و فسیل 

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               
بله ارزش دیدن نداره

موضوعش چیه عزیزم؟  ممنون میشم کمکم کنی

من به شخصه تو این ایام فیلم شاد نمیبینم و شنیدم فسیل شاد و خنده داره راستی مگه تگزاس و غریب هنوز تو ...

غریب هنوز هست ولی تگزاس نه اگه تگزاس از همه بهتره تورخونه با هم میبینیم

کی میخواهی بری امروز یا فردا از فردا بعداز ظهر تا چهارشنبه سینما تعطیل 

شنبه میخوایم بریم