آرامش294 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 4271 عنوان شما بودین چکار میکردین؟ 220 بازدید | 10 پست سلام دوستانخونه مال خودمونه ولی معلوم نیس چه مدت اینجا باشیم،حالا خونه نه کابینت درستی داره و همش زنگ زده وخرابه همم کمد دیواری نداره..خودم اندازه خرج کمد دیواری و کابینت طلا دارم،بنظرتون طلامو بفروشم کمد،کابینت بزنم؟! بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات... 1402/06/13 | 13:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
13narges64 عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 31257 اقساطی میتونی بزنی؟ بهتر از طلا فروختنه غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
آرامش294 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 4271 نه چرا؟! بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
آرامش294 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 4271 اقساطی میتونی بزنی؟ بهتر از طلا فروختنه هرکسی و پیدا میکنم میگه حداقل نصفشو اول باید بدی بقیش دو تا سه چک همون مبلغ نصفشم برای من زیاده بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
shahed63 عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 5129 چرا؟! دیگه طلا نمیشه خرید من باشم برای کابینت و کمد طلا نمیدیم برای زمین ولی میفروشم
آرامش294 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 4271 دیگه طلا نمیشه خرید من باشم برای کابینت و کمد طلا نمیدیم برای زمین ولی میفروشم آره اون که درسته شوهرم میگه طلای خودته فروختی دیگه از من طلب نکنی بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
shahed63 عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 5129 آره اون که درسته شوهرم میگه طلای خودته فروختی دیگه از من طلب نکنی .تو فکرش باش کم کم پس انداز کنید درست کنید طلا نفروش
samirajonam عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 54 با همسرتون صحبت کنید ببینید درب کابینتا رومیتونید رنگ بزنید .یکی از خویشاوندان ما هم در شزایطی نبود که بتونه کابینتش رو عوض کنه همین کار رو کرد . از دید من طلاتون رو بفروشید حیف هست چرا ک کابینت کالای کاملا مصرفی هست و طلا کالای سرمایه ای .
آرامش294 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 4271 با همسرتون صحبت کنید ببینید درب کابینتا رومیتونید رنگ بزنید .یکی از خویشاوندان ما هم در شزایطی نبود ... کابینت ام فقط درهاش نیست، فلزی داخلش همش زنگ زده و داغونه.. بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...