2777
2789
عنوان

شما بودین چکار میکردین؟

217 بازدید | 10 پست

سلام دوستانخونه مال خودمونه ولی معلوم نیس چه مدت اینجا باشیم،حالا خونه نه کابینت درستی داره و همش زنگ زده وخرابه همم کمد دیواری نداره..خودم اندازه خرج کمد دیواری و کابینت طلا دارم،بنظرتون طلامو بفروشم کمد،کابینت بزنم؟!

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقساطی میتونی بزنی؟ بهتر از طلا فروختنه

هرکسی و پیدا میکنم میگه حداقل نصفشو اول باید بدی بقیش دو تا سه چک همون مبلغ نصفشم برای من زیاده

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
دیگه طلا نمیشه خرید  من باشم برای کابینت و کمد طلا نمیدیم  برای زمین ولی میفروشم

آره اون که درسته شوهرم میگه طلای خودته فروختی دیگه از من طلب نکنی

با همسرتون صحبت کنید ببینید درب کابینتا رومیتونید رنگ بزنید .یکی از خویشاوندان ما هم در شزایطی نبود که بتونه کابینتش رو عوض کنه همین کار رو کرد . 

از دید من طلاتون رو بفروشید حیف هست چرا ک کابینت کالای کاملا مصرفی هست و طلا کالای سرمایه ای . 

با همسرتون صحبت کنید ببینید درب کابینتا رومیتونید رنگ بزنید .یکی از خویشاوندان ما هم در شزایطی نبود ...

کابینت ام فقط درهاش نیست، فلزی داخلش همش زنگ زده و داغونه..