2777
2789

خیلی دلم براش می سوزه نع اهل اعتیاد نه چشم چرونه وجهه اجتماعی خوبی داره از شهرستان زن گرفته اما این زن خونشو تو شیشه کرده بس که بدبینه توهمه توطئه داره تصور می کنه همه ادمای دورو برش درحال دشمنیبا اون هستند با رفتارش به عالم ادم نشون میده که تو زندگیش چه خبره همش زندگی بقیه روبه رخش می کشه که فلانی با زنش خوبه اما رفتار خودشو نمی بینه کینه شتری داره اگه با شوهرش حرفش بشه با کل خونواده شوهر بد میشه خودش تو زندگیش از بچگی از جانب خونوادش محبت ندیده بس که خانواده ناهنجاری داشت فقط توقع داره مادرشوهرم اونو بزاره رو سرش چه بی احترامی هایی که بهش نکرده حالا مادر خودش عروساش مثله کوزت ازشون کار میکشه بدترین رفتار داره اونارو نمی بینه برادر شوهرم فقط بخاطر بچه هاش داره تحمل می کنه 

اینم بگم که جای برادر شوهرم به اعضای خانواده پیام میده حرف میکشه با گوشی شخصیش بعدا خودش خودش لو داد 

خیلی ناراحتشم اشکشو در اورد مرد گنده از درد بدبختی داشت گریه می کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه بعضیا شانس دارن. برادر شوهر من خوشگل پولدار همه چیز تموم دائم به سفر. هر دختری ارزوشه همچین مردی شوهرش باشه. اما عاشق یه دختری شد چند سال بزرگ تر از خودش . جاریم ازیناست که خیلی ارومه اما در خفا آتیش میسوزونه. 

ولی خب زندگی خودشونه انتخابهای خودشونه ب من ارتباطی نداره.

الهی به امید خودت...  

خب تو چیکار داری خواهر نکنه حسودی میکنی😂 خیلی حرفات زشت بود خانوادش هرطور بودن تقصیر اون نیس معلومه ازاون جاریای حرص درآری

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یرادر شوهرت وقتی خودشو نجات نمی‌ده یعنی پذیرفته لایق چنین زندگی هست. پس شما هم برات مهم نباشه .

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم