2777
2789

⬅️سلام به همه خیلی ممنونم که وقت گذاشتید واومدید منو راهنمایی کنید... من ۲۶ سالمه ۲تا بچه دارم یه ۸ساله و یسالونیمه .. 

⬅️من اصلا دانشگاه نرفتم ولی خب به درمان بخصوص دندون پزشکی علاقه داشتمو دارم... 

ازطرفی شرایط برا من بخام کنکوری بشم خیلی سخته هم بخاطر بچهام ورسیدگی به اونا هم نظام تغییر کرده و معدل خیلی مهم شده وتاثیر قطعی داره ..اون موقع معدل مهم نبود معدل منم پایینه ... 

⬅️ازطرفی خودم چندساله شینیون کار میکنم ..وچون همسرم کارش دکوراسیون داخلی هست تازه دوره تری دی مکس وطراحی داخلی گرفتم دارم یاد میگیرم...

و باز ازطرفی ازبچگی دوس داشتم مهاجرت کنم ولی خب موقعیت وشرایطش پیش نیمده تاالان ...

⬅️ پرستیژ و علاقه و درامد و همه چیزه دندونپزشکی علاقه دارم ولی اگه برم بخونم برا کنکور بخصوص دندون قبول بشم دیگه نباید به فکر مهاجرت باشم... ولی اگه برم همون تری دی و... ادامه بدم باز میشه امیدوار بود ..چون دندون تا بخونی وطرح و... تموم کنی nسال میشه ...

⬅️درامد شینیون خوبه ..من البته خیلی حرفه ای ادامش نتونستم فعلا بدم بخاطر زندگی و بارداری و... تری دی وطراحی داخلی هم خوبه مثلا یه کابینت تو ۳.۴ ساعت طراحی میکنی ۲ میلیون ... یا طراحی سالن ۷. ۸ میلیون تو یکی دوروز ... 

چون اگه دانشجو بشم واقعا هم شرایط سخت میشه صبح تاعصر نیستم دیگه ..

⬅️شما بودی چیکار میکردید ......؟تجربه ای از خودتون واطرافیانتون و ازاین شغلها اطلاعاتی دارید ممنون میشم باهام به اشتراک بذارید 🔴🔴🔴🔴

احتمالش پایینه شما بتونی دندون قبول شی

درسا عوض شده 

دانش اموزا خیلی اماده ترن چون تازه ازمدرسه تموم شدن و .. 

شما تا بخوای اماده شی بخونی دندون قبول شی کم کمش ۵سال زمان میبره بخونی و ... 

همون تری دی مکس رو یادبگیری کارکنی بهتره

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم کنکور بده چون اگه دندون پزشکی قبول بشی حداقل یه پشتوانه واسه خودت داری و کمکی هم میشه به همسرت واسه مهاجرت همیشه وقت هست و اینکه باتوجه به خرج بالای مهاجرت و زندگی خارج از کشور  تحصیل کرده باشی بهتره واست تا بتونی کار کنی 

واسه کنکور برنامه ریزی کن کتابای درسی و کمک درسی اگه توان داری که بخر اگه نه هم که توی دیوار فک کنم دسته دوم باشه بگیر

و کلاسای آنلاین میتونه به یادگیری کمک کنه برنامه آلا هم رایگانه درسای نظام جدید رو یاد میگیری در سطح مبتدی 

اگه وقت بزاری و درست تلاش کنی هیچ کاری نشد نداره 

احتمالش پایینه شما بتونی دندون قبول شی درسا عوض شده  دانش اموزا خیلی اماده ترن چون تازه ازمدر ...

اره میدونم .... چندمدت پیش شروع کردم و یکم اومدم جلو .... خداییش خوب میگیرم ...اگه بتونم همون یساله میتونم قبول بشم ..

قطعا که قبول نمیشی پس به نظرم به موقعیت الان بچسب که ماشاالله خوب پیشرفت داشتی

ولله از خونه داری وهمش تو خونه باشم بخورم بخوابم متنفرم...میخام روپای خودم وایسم بخاطر همین موقعیت اجتماعی دندون هم عالیه

واسه کنکور برنامه ریزی کن کتابای درسی و کمک درسی اگه توان داری که بخر اگه نه هم که توی دیوار فک کنم ...

آلا رو قبلا دیدم عالیه... پی دی اف گرفتم گفتم فعلا بااونا بخونم ... حقیقتا خیلییی ازبچگی دوس داشتم پزشک بشم ..تمام تصورات من همین بود... منتها به دلایلی و. الان دندون برام بهتره و کلا دیدم عوض شد... نهایتا همین امسال رو بتونم بخونم بعدش برا ۴۰۴ هنوز سختتر میشه ... تری دی رو میشه آروم آروم یادگرفت .. وفرصتش همیشه هست ولی این اگه امسال بگذره دیگه کلا باید بیخیال بشم... چون خیلی ای کاش همرامه ...خیلی سرخورده شدم واعتما د به نفسم ازدست دادم... همش دلم میخاد دیگه تمومش کنم... و ببخونم و قبول شم.....ک بعدا حداقل بدونم یسال بی وقفه تلاشم کرد حتی اگه نشد ای کاشی وحسرتی درکار نباشه برام