⬅️سلام به همه خیلی ممنونم که وقت گذاشتید واومدید منو راهنمایی کنید... من ۲۶ سالمه ۲تا بچه دارم یه ۸ساله و یسالونیمه ..
⬅️من اصلا دانشگاه نرفتم ولی خب به درمان بخصوص دندون پزشکی علاقه داشتمو دارم...
ازطرفی شرایط برا من بخام کنکوری بشم خیلی سخته هم بخاطر بچهام ورسیدگی به اونا هم نظام تغییر کرده و معدل خیلی مهم شده وتاثیر قطعی داره ..اون موقع معدل مهم نبود معدل منم پایینه ...
⬅️ازطرفی خودم چندساله شینیون کار میکنم ..وچون همسرم کارش دکوراسیون داخلی هست تازه دوره تری دی مکس وطراحی داخلی گرفتم دارم یاد میگیرم...
و باز ازطرفی ازبچگی دوس داشتم مهاجرت کنم ولی خب موقعیت وشرایطش پیش نیمده تاالان ...
⬅️ پرستیژ و علاقه و درامد و همه چیزه دندونپزشکی علاقه دارم ولی اگه برم بخونم برا کنکور بخصوص دندون قبول بشم دیگه نباید به فکر مهاجرت باشم... ولی اگه برم همون تری دی و... ادامه بدم باز میشه امیدوار بود ..چون دندون تا بخونی وطرح و... تموم کنی nسال میشه ...
⬅️درامد شینیون خوبه ..من البته خیلی حرفه ای ادامش نتونستم فعلا بدم بخاطر زندگی و بارداری و... تری دی وطراحی داخلی هم خوبه مثلا یه کابینت تو ۳.۴ ساعت طراحی میکنی ۲ میلیون ... یا طراحی سالن ۷. ۸ میلیون تو یکی دوروز ...
چون اگه دانشجو بشم واقعا هم شرایط سخت میشه صبح تاعصر نیستم دیگه ..
⬅️شما بودی چیکار میکردید ......؟تجربه ای از خودتون واطرافیانتون و ازاین شغلها اطلاعاتی دارید ممنون میشم باهام به اشتراک بذارید 🔴🔴🔴🔴