2777
2789
عنوان

مامانم سر درس خیلی گیر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1788 بازدید | 52 پست
ببینید آخه از کلاس هفتم خیلی فشار زوده هنوز من تازه رفتم از ابتدایی به راهنمایی 

بهتره با مشاور صحبت کنی یا یک نفری تو فامیل و اقوام مثل خاله

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری با مشکلی که با مامانت داری ندارم ولی حیفی.. اینجا جای تو نیست.بهت برنخوره ها.اینجا همه جور آدمی هست و درمورد هرچیزی سوال جواب میکنن.

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

خاله ندارم 😭 خانواده پدری قطع رابطه ایم . مادربزرگم صحبت کنم با مامانم صحبت کنه مامانم کلی باهاش دعوا میکنه و سرش جیغ میزنه . با دایی راحتم . کوچیکه خودش میگه دختر و پدر عین هم دیگه ان .

عزیزم به یکی که پیش مامان اعتبار زیاد داره

بگو مثل مدیر یا معاون ویا یکی از فامیل که از نظر تحسیلات و شغلی و میزان فهمیدگی  از بقیه بالاتره ، این طور که پس بره تو نیاز به روانشناس داری دختر قشنگم  درسته درس خواندن خوبه و باید نمرات خوب بگیری اما سلامتیت از همه مهم تره و باید تفریح سالم مثل موزیک گوش‌کردن ، فیلم خوب دیدن ، ورزش کردن و توی جمع دوستان خوب قرار گرفتن  داشته یاشی

یه چند تا راهکار بهت می دم... اولی از همه بهتره. 

1) به مامانت بگو من خیلی علاقه دارم بخونم و اینا ولی نمی تونم خوب تمرکز کنم. احتیاج داریم بریم مشاوره که راهنماییم کنه چه طور تمرکزم رو بیشتر کنم و از وقتم بهتر استفاده کنم. (مشاور درسی نه ها... مشاور روانشناسی و ترجیحا کسی با مدرک دکتر و درست و حسابی). تو با این بهانه برو مشاوره و حرف زدن با مشاور رو شروع کن. مشکلت رو مطرح کن. اون مشاور هم راهکارهای خوبی به خودت می ده و هم شاید یه جایی با مادرت صحبت کنه. چون تو خودت از پس مامانت برنمیایی.ولی چون مامانت کل دغدغه اش درس هست از این در وارد شو که مشاور وقت بگیره. 

2) درک کن که سرکوفت و رفتارهای بد مامانت به خاطرضعف رفتار تو نیست. به خودت نگیر و اجازه نده اعتماد به نفست رو کم کنه. دلیل رفتارها مادرت اضطراب درونی خودش هست که سعی می کنه با کنترل زندگی تو خودش رو آروم کنه. مطمینم توی جنبه های دیگه ی زندگی مستقل از مسایل مربوط به تو مامانت آدم نگرانی هست. اون اضطرابش رو به این شکل بروز می ده. و هر چیزی که از دوران نوجوانی خودش تحقق پیدا نکرده. حالا وقتایی که با لحن بد باهات حرف می زنه اجازه نده یه صدایی توی سرت خودت رو سرزنش کنه و بگه تو واقعا تنبلی و خوب نیستی. در عوض هی با خودت تکرار کن که« مامان خودش مشکل داره و نگرانه و حسرت از دوران جوانیش داره برای همین داره خودشون اینطور خالی می کنه.»هیجان زده نشی اینا رو بهش وسط دعوا بگی ها. بدتر نفت می ریزی روی آتشش. 

3) یه وقتی که آروم بودید و هیچ جنجال و دعوایی نبود از پدر و مادرت بخواه که بیان بشنن. بگو می خواهی درمورد مساله مهمی حرف بزنی. بعد همین چیزهایی که اینجا گفتی رو بگو. بگو که به درس علاقه داری ولی با فشارهای مامانت داری زده می شی. همین جور که اینجا زیاد توضیح دادی باز هم بگو. و در کنارش یه ذره تهدیدشون کن. بگو فشار همیشه دو تا اثر داره. تا یه جایی خوبه و کمک می کنه ولی از یه جایی باعث شکستن خرد شدن می شه. اگر زیادی به این روش ادامه بدید یکهو یه روز همه رو می گذارم کنار. هم گند می زنم به زندگی خودم و هم زحمات شما رو هدر می دم. 

مدرسه انرژی اتمی هم خیلی سطحش بالاست. واقعا اگر بتونی با آرامش تو همون مدرسه درس بخونی و دوستای خوب پیدا کنی کلی برای آینده ات خوبه. مواظب خودت باش و اجازه نده رقابت و استرس بهت غلبه کنه. دوست خوب کلید ماجراست. یه دوست خوب پیدا کن. کارهاتون رو با هم بکنید. با هم درس بخونید. اینطوری یکمم از فضای نگرانی ها مامانت فاصله می گیری. 

موفق باشی. 

خیلی ممنونم از تک تک عزیزانی که من رو همراهی کردن و پاسخ دادن و راهنمایی ام کردن به خدا مونده بودم چه خاکی بر سرم بریزم ، کمی آروم شدم و آرامش گرفتم دست تون بازم درد نکنه 💋💋💋💋

در کنارش این سایت در بیشتر موارد فضای مسمومی داره. اصلا برای سنت مناسب نیست. اگر سوالی داشتی فقط بیا تاپیک بزن. نظرات رو بخون و برو. نشین تاپیک ها رو بخون. واقعا واقعا برای سنت مناسب نیست و ممکنه افکار ناجوری برات درست کنه. ببخشید نصیحت زیادی می کنم. ولی منی که احتمالا بیش از 20 سال ازت بزرگ ترم باید مواظب باشم اینجا تاثیر منفی روم نگذاره. مثل یه گنج مواظب خودت باش. 

در کنارش این سایت در بیشتر موارد فضای مسمومی داره. اصلا برای سنت مناسب نیست. اگر سوالی داشتی فقط بیا ...

نه من کسی بهم کمک کنه خیلی خوشحال میشم . نه من دیگه الان واقعااا از دست مامانم خسته شده بودم نمیدونستن چیکار کنم . اومدم بهم کمک کنین

از الان اینقدر به خودت فشار میاری برسی به یازدهم‌و دوازدهم دیگه میبری کشش نداری..و کنکورتو خراب میکنی

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...