2777
2789

اول 36 هفتگی میتونین اقدام کنین برای ذخیره خون بندناف جنینتون.گفتم اطلاع بدم اگ کسی نمیدونه باخبر شه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری

اول ببینید تو شهرتون داره یا نه؟بعد باهاشون تماس بگیرین و سوالاتتونو بپرسین.موقع زایمان میان پیشتون خونو برمیدارن ذخیره میکنن.قبلش ی سری آزمایشا ازتون میگیرن.تو اینترنت تحقیق کنین سرچ کنین موارد منع ذخیره خون بند ناف جنین.ازتونم هزینه میگیرن.تقریبا هشت میلیون اول کار که میتونین نصفشو نقد بدین نصفشو چک.هرسالم سیصدهزارتومن میگیرن.برای پدر و مادر و خواهر و برادر و خود جنین کاربرد داره.حتی ممکنه برای پدربزرگ و مادربزرگ و خاله و دایی و عمه و عمو هم کاربرد داشته باشه.تا بیست سال قابل استفاده است

اول ببینید تو شهرتون داره یا نه؟بعد باهاشون تماس بگیرین و سوالاتتونو بپرسین.موقع زایمان میان پیشتون ...

ممنون که توضیح دادی عزیزم

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰