2777
2789

طبیعیه؟حالا چن وقت پیش ی تکون هایی احساس میکردما الان چن روزه اصلا هیچی نگرانم اووووف من پیر شدم با این بارداری خدایا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا نگرانی نداره عزیزم زیر ۲۸ هفته تکوناش اصلا مهم نیست.

من بارداری اولم جفتم قدامی بود تا ۲۳ هفته کمترین حرکتی حس نکردم بعد اونم خیلییی کم.

الانم بارداری دوم هست تازه وزن بچه و کیسه آب غیر طبیعی بزرگه دکترم گفت فقط بعد غذا حواست باشه سه تا لگد بزنه همین

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
اصلا نگرانی نداره عزیزم زیر ۲۸ هفته تکوناش اصلا مهم نیست. من بارداری اولم جفتم قدامی بود تا ۲۳ هفته ...

ممنونم گلم منم خیلی مشکلات دارم دیابت بارداری عفونت ادراری شدید احتمال مسمومیت بارداری بارداری دومم هست برا اولی هیچکدوم اینارو نداشتم چقد سرحال بودم نفهمیدم کی باردار شدم کی زایمان کردم 

نمیدونم ی چیزی مث ضربه تکون خوردن مورچه راه رفتن اینا بود منم کلیییی ذوق☹️

اونا حرکات شکمیو ضربان بوده فک میکردی بچه حرکت میکنه

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
ممنونم گلم منم خیلی مشکلات دارم دیابت بارداری عفونت ادراری شدید احتمال مسمومیت بارداری بارداری دومم ...

الهییی

توکل به خدا اونیکه داده حواسشم هست🥰😍 

منم هفته ۳۰ دیابت گرفتم خیلی سخته خیلی

بگردم شما از اولش داری..

واسه عفونت ادراری دارو میخوری؟ من اوایل عفونت گرفتم دیگه لباس زیر نپوشیدم همیشه با دامنم خیلیییی تاثیر داشت.

الهی که خدا فندقتو نگه داره ❤️واقعا منم همش میگم بارداری اول نفهمیدم چی جوری گذشت

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...