2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو عکس اولت یه هاله دیدم ولی دوم نه چند روز از موعد کزشته 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

تو عکس اولت یه هاله دیدم ولی دوم نه چند روز از موعد کزشته 

چند روزی گذشته 

دقیق نمیدونم 

هفته پیش دوشنبه هم زدم یه هاله محو داشت الان هم همینطور 

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
مجردم ولی فک کنم دو تا میشه مثبت

انشاءالله همینطور باشه 

ولی نمی‌دونم چرا نسبت به هفته پیش پررنگ نشده 

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من

ببخشید اسی میذارم میشه بگید این بی بی چک مثبته یا منفی

ای کاش بفهمم جرا اون یکی کاربریم ترکید                                          1۳۹۹/۱۲/۷     ۱۴۰۱/۸/۱ انشاالله بعدیش چیزی باشه ک میخام        امید روزی ک بیام تاپیک بزنم ب آرزوی دلم رسیدم.    برام دعا کنید و اکر امضامو دیدید صلوات بفرستید ک ب آرزوی دام برسم ممنون
ببخشید اسی میذارم میشه بگید این بی بی چک مثبته یا منفی

یه هاله داره 

بی بی چک چه مارکیه 

چند روز از موعدت گذشته 

یه هاله داره  بی بی چک چه مارکیه  چند روز از موعدت گذشته

هنوز از موعم نگذشته چون میدونم رابطه محافظت نشده داشتیم زدم

نمیدونم نواری بود

ای کاش بفهمم جرا اون یکی کاربریم ترکید                                          1۳۹۹/۱۲/۷     ۱۴۰۱/۸/۱ انشاالله بعدیش چیزی باشه ک میخام        امید روزی ک بیام تاپیک بزنم ب آرزوی دلم رسیدم.    برام دعا کنید و اکر امضامو دیدید صلوات بفرستید ک ب آرزوی دام برسم ممنون