2777
2789

چیکار کنم یه عاالمه تله گذاشنم ولی خبری نیس؟

۶تا چسبی و ۳تا تله پر خراکی با دستکش خودم اومدم خونه عمو شوهرم شوهرمم اخرشبا فقط میره میخابه خونه ساکته ساکتع ولی اثری ازش نیس دو شبه دارم سکته میکنم آواره شدم 

چجوری بفهمم تو خونس؟

امکانش هست از جایی بیرون رفته باشه؟؟؟؟؟

سلام رفته اگر بود حتما تو تله بود یاهمسرت صداهایی احساس میگرد برگرد‌خونه تون

جدی میگی یعنی امکان داره بره از جایی؟؟

یه جایی دیدم میگن آرد بپاشین تو خونه ببین رد پاش میمونه یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خمیر مرگ موش بگیر راهش همینه

بزن رو یه خوراکی

حتما میاد میخوره میمیره

همه سوراخ سنبه های خونه رم بگردین اگر سوراخ موش پیدا کردین

شیشه رو خرد کنین با گچ ملات درست کنین سوراخو کامل ببندین بخاطر شیشه ش نمیتونه بجوه بیاد داخل

جدی میگی یعنی امکان داره بره از جایی؟؟ یه جایی دیدم میگن آرد بپاشین تو خونه ببین رد پاش میمونه یا ن ...

بله موش راهشو پیدامیکنه مثل مورچه هست

ارد هم فکر خوبیه امتحان کن

الان رفته توی کمد همون لباس مشکی قشنگتو داره میخوره

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

خونتون مگه چقدر بزرگه چقدر مگه اثاث داری؟شوهرتو با یه چوب بفرس خونه همه جارو زیرو رو کنه و با چوب بز ...

بزرگه خونمون ولی مشکلم این نیس اخه میکن خودشو قایم میکنه وسایلم زیر و رو کنی فایده نداره.ولا الان همرو انداخته بودم بیرون 

بزرگه خونمون ولی مشکلم این نیس اخه میکن خودشو قایم میکنه وسایلم زیر و رو کنی فایده نداره.ولا الان هم ...

ما یه بار موش اومده بود خونمون شوهرم همین کارو کرد موشه اومد بیرون سریع رفت اون طرف خونه با چشم دیدیمش

الان رفته توی کمد همون لباس مشکی قشنگتو داره میخوره

وای مهم نیس کاش ده تا لباس قشنگو بخوره فقط پیدا شه 

انگار خبره خیلی بدی شنیدم ۲روزه کلا کابوس مییبینم خیلی میترسم خیلی

تا هفته دیگع برم خونه مامانم نمیدونم چکار کنم

فقط بهم بگو چجوری دیدیش ؟😰 یهو دیدی ردشد ؟ فوبیای اینودارم نمیدونم چرا

اره خیلی وحشتناکه کلا بدنم به لرزه میفته 

نمیدونی چقدر میترسم ساختمان نوساز نمیدونم از کجا اومده