2777
2789
عنوان

و بالاخره تموم شدن زندگی متاهلی..

506 بازدید | 17 پست

خیلی خستم...سه سال از ازدواجم با مردی که فکر می کردم خوشبخت میشم میگذره..

به خاطرش هزار کیلومتر اون طرف تر اومدم و پا گذاشتم رو دلم .. روی تمامی خواسته هام.. روی اهدافم..همه ی تمرکز و فکرم عشق و زندگی با کسی که ذره ای ارزششو نداشت

و الان این قصه داره تموم میشه :)

نمیدونم باید چی بگم .. خیلی سختی کشیدم .. خیلی غریبی کشیدم توی شهری که بهش تعلق نداشتم...خیلی بی پناه بودم.. توی این مدت هیچ کس حامی من نبود.. توی تمامی اتفاقات زندگی همسرم خانواده اش رو انتخاب کرد و من این وسط تحقیر شدم.. امشب شکست توی زندگیم رو با بند بند وجودم حس کردم

من رشته محبت تو پاره میکنم...شاید گره خورد به تو نزدیک تر شوم🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط و فقط قوی باش، همین که تصمیم گرفتی با اون حجم از سختی و بدبختی زندگی نکنی ینی خودتو باور داری که میتونی خیلی زندگی بهتری داشته باشی. مدتها به ازدواج فکر نکن واسه خودت آزادانه تصمیم بگیر و نفس بکش و احساس آرامش کن مدتی بعد خیلی حالت بهتر میشه

مربی بدنسازی
خواهر میشه علتش رو بگی،،؟؟ چرا. به طلاق فک میکنی

عزیزم به طلاق فکر نمیکنم..چیزی هست که واقعا داره اتفاق می افته..

دخالت های خانواده همسر و بدگویی هاشون راجب من به همسرم... نداشتن استقلال مالی همسرم .. بد اخلاقی و فحاشی به من و خانواده ام.. اینا فقط چند تاش بود که گفتم

فقط و فقط قوی باش، همین که تصمیم گرفتی با اون حجم از سختی و بدبختی زندگی نکنی ینی خودتو باور داری که ...

ممنونم از همدردیت دوست خوبم.. 🌹

حسم با نوشتت اینه که الان عصبانی هستی و سریع تصمیم گرفتی 

نه اتفاقا.. من همه ی راه ها رفتم .‌‌..خودم معتقدم که آخرین راه جدایی هست .. ولی وقتی هر چی زور میزنی که یه زندگی درست بشه ولی نمیشه..باید چیکار کرد؟ 

عزیزم به طلاق فکر نمیکنم..چیزی هست که واقعا داره اتفاق می افته.. دخالت های خانواده همسر و بدگویی ...

خواریز درخواست دوستیم قبول کن میخوام یه چیزی بهتوبگم

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

اون راه ها چی بوده؟  واینکه آیا الان با همسرت زندگی میکنی؟

صحبت کردن های خودم و همسرم و به نتیجه نرسیدن...پا درمیونی بزرگ تر ها و مشاوره..تحمل و صبر کردن حل شدن مشکلات