2777
2789
عنوان

پدر یا مادرتون وقتی نزدیک ۶٠سال شدن لاغر شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 38 پست
میکروب معده ست عزیزم؟ 

ب طور معمول همه باکتری معدرو دارن ک از طریق تست h pylori igmمثبت میشه و غیر فعال هست مگر از طریق مدفوع هم مثبت شه ینی این باکتری قعال هست باعت زخم معده میشه و بی اشتهایی و از دست دادن وزن ناگهانی هم همراهشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله من چاق بود رفت عمل کرد شکمش رو کوچیک کرد الان نمیتونه زیاد غذا بخوره میگه صورتم پیر شده باید برم پوستمو درست کنم اگه مادرتون پول داره بره دکتر درست میکنن اطراف ما همه خانمهای سن بالا دایم تو آرایشگاه و کلینیکهای زیبایی هستن  طرف ما دیگه خانم پیر نداریم همه عمل کردن خودشون میرن سراغ عمل جالبه یکی از اشناهامون به خالم گفت نرو عمل نکن خطرناکه خالم اصلا گوش نداد میگه زیبایی واسم خیلی مهمه خانمهای سن بالای اطراف ما خیلی امید به زندگی دارن خیلی به خودشون میرسن

یعنی ببرم روان پزشک؟  چه بدونم...  روحی ک تا حالا خیلی غصه خورده مادرم

ن د۷تر روان پزشک چرا سعی کن از لحاظ روحی و احساسی بهش نزدیک بشی شادش کنی نمیدونم چجوری حتما ک نباید با قرص و دارو حالمون خوب کنیم

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️
خاله من چاق بود رفت عمل کرد شکمش رو کوچیک کرد الان نمیتونه زیاد غذا بخوره میگه صورتم پیر شده باید بر ...

اصلا غصم صورتش نیست معمولی شده تازه قبلا عالی بود چون پوستش خوب بود. مشکلم اینه چرا لاغر شده