برای تکمیل آلبوم کاریم مدل رایگان هم میزنم (میکروبلیدینگ ابرو ) اگر تهران هستی و تار موی ابرو نازک داری بهم پیام بده ( سبک ژورنالی مواد کاملا اورجینال )
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بنظرم وسایل ارزون مث لباس زیرای ارزون یا وسایل ارایشی کوچیک بیار بذار تو دیوار بفروش بعدش که پول دستت اومد همینجور بیشتر کن کاسبی تو
به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁 وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه
برای تکمیل آلبوم کاریم مدل رایگان هم میزنم (میکروبلیدینگ ابرو ) اگر تهران هستی و تار موی ابرو نازک داری بهم پیام بده ( سبک ژورنالی مواد کاملا اورجینال )
به نظرم با این مقدار سرمایه میتونی یه آنلاین شاپ بزنی و لوازم آرایش قیمت مناسب و فانتزی بفروشی.البته همی این ۸تومنو نباید یه جا وسیله بگیری.بخشیشو برای تبلیغات و اینا کنار بذار.
❌این یک تیکر بارداری نیست❌ تو همه در این هیاهو که امید زندگی نیست؛به غیرآرزوها.و به راه آرزوها همه عمر جستجو ها🌱✨