2777
2789

من و همسرم همو خیلی دوس داریم

ولی نتیجه ف.ال بر اساس اسم ها و اعدادی ک اومد خوب نبود و گف جدایی 

الان ناراحتم نمیدونم راسته یا دروغ

شما تجربه ای دارین

من اصن بلدنیستم چچوری و خیلیم ب ف ال اعتقادی ندارم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابجد کبیر : 

ابجد صغیر : 

+ در حروف ابجد گچپژ نیست پس حذف میشن مثلا پژمان میشه مان ، پری میشه ری ، 

در سایت اهورا مشکان ازدواج 

تیتر اول ( همونی که در ۲۰ اسفند ۸۹ ثبت شده ) ازش پرینت که بگیری ، تقریباً وسط های صفحه اینه : 

که ( وسط های صفحات ) در مورد کیفیت زندگی زن و مرد { آنطور که صدا میزنند نه آنطور که نوشته میشود مثلا الهه میشه الاهه ابجد کبیر الاهه را در میاریم ، یا مثلاً ابوالفضل میشه ابلفضل ، صغری میشه صغرا ، کبری میشه کبرا ، مجتبی میشه مجتبا ، مصطفی میشه مصطفا ، اگه به محمد بیشتر ممد میگن ابجد ممد را حساب میکنیم { م + م + د } ،

[[[ ترکها به رباب میگن روباب ، ابجد روباب رو درمیاریم { که میشه عدد ۲۱۱  } ، به رقیه میگن روقیه ابجد روقیه رو در میاریم ، سمیه رو میگن سومیه ، به حسین میگن حوسن ابجد حوسن رو در میاریم ، به صغری میگن صوغرا ابجد صوغرا رو در میاریم ، کبری میشه کیبرا ، مصطفی میشه موصطافا ، مجتبی میگن موشتابا ، فاطمه میشه فاطیمه ، مهدی میشه میتی ، به نرگس میگن نرگیس که گ حذف میشه ، میشه نریس ابجد کبیر نریس رو در میاریم ]]]  

گچپژ هم که خذفه نرگس میشه نرس ، پری میشه ری ، پژمان میشه مان ، پریچهر میشه ریهر ، و ...  بدون نام مادرانشان را به ابجد کبیر در می آوریم 

اسم‌ زن و مرد را به ابجد کبیر در می آوریم،  حاصلجمع را + عدد ۷ میکنیم ( عدد ۷ کلیدی است و باید حتما به کار رفته شود ) و بعد حاصلجمع را ÷ بر عدد ۹ میکنیم،  باقیمانده عددی است بین ۱ تا ۹ ( با همون ۰ )