2777
2789
عنوان

چیکار کردید ک اگ همسرتون بفهمه ناراحت میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 87 پست
اول پولهات را طلا بخر طلا اب شده یا دست دوم وقتی زیاد شد بفروش زمین یا خونه بخر

والا خواهر اونقدررررر چاله چوله داریم ک نوبت ب این چیزا نمیرسه.کلا حقوق شوهرم ۸تومنه ماهی ۵تومن فقط کرایه میدیم 😔

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینکارا رو کردم  یبار خانوادش خونمون بودن من داشتم ظرف میشستم یهو عصبی شدم سر شوهرم داد می ...

بخدا امونمو بریده بود حال اشپزی نداشت مهمونا و خانوادشو سر من تازه عروس اواره میکرد منم دانشجو باید از درس و کلاسم میزدم قبلش خبر نمیکرد مهمون بودیم میدونست میومد در خونه بعد زنگ میزد زود بیاین منتظریم

چی سخت ما هم ۸ حقوقمون ولی ۲ کرایه

اره واقعا خیلی توفشاریم دیگه اکثر صابخونه ها همینقدر کرایه میگیرن ماتهرانیم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
والا خواهر اونقدررررر چاله چوله داریم ک نوبت ب این چیزا نمیرسه.کلا حقوق شوهرم ۸تومنه ماهی ۵تومن فقط ...

خودت یه کار تو خونه انجام بده

از تولیدی کار بگیر 

یا کناره پشتی بدوز برا مغازه

از مغازه ها  حالا هر کاری که میسه تو خونه انجام داد بگیر ببر خونه

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
خودت یه کار تو خونه انجام بده از تولیدی کار بگیر  یا کناره پشتی بدوز برا مغازه از مغازه ها&n ...

اتفاقا تاپارسال بیرون کارمیکردم پارسال درعرض ده روز هم داداشم فوت کرد هم بچم سقط شد واقعا داغون  بودم باهمه دعوامیکردم افسرده شده بودم دیگه شوهرم نذاشت برم سرکار

اتفاقا تاپارسال بیرون کارمیکردم پارسال درعرض ده روز هم داداشم فوت کرد هم بچم سقط شد واقعا داغون  ...

خدا رحمت کنه برادرت را 

چقدر بهت سخت گذشته

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
خدا رحمت کنه برادرت را  چقدر بهت سخت گذشته

ممنون عزیزم خدارفتگانتون رو بیامرزه