2777
2789

.... شما چیکار میکنید ؟ 

برادرم عاشق یه خانومی شده که قبلا یه بار ازدواج کرده و طلاق گرفته 

برادرم ۳۰ سالشه اون خانوم ۲۸ 

تصمیم برادرم برای ازدواج با اون خانوم قطعیه و میخواد منو و خانوادم باهاش بریم خواستگاری 

من حرفی ندارم و میگم اگه دو نفر واقعا همو بخوان و باهم خوشبخت بشن چرا که نه 

اما مادرم با برادرم خیییلی مخالفه 

میخوام بدونم اگه شما برادر یا پسرتون عاشق یه خانوم مطلقه میشد چیکار میکردید ؟

صادقانه جواب بدید 

علت طلاق رو باید بفهمین 

حقیقتا منم میترسم خیلیم میترسم ولی خب وقتی خودمو بذارم جای اون دختر بیگناه شاید نظرم عوض شه

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ، حقیقتا من روی شخصیت حساسم ، با خانوم میگم بالای ۱ سال آشنا بشین زیر نظر خانواده ها و خودمم سعی میکنم نزدیک دختره کنم تا شخصیتشو درست بشناسم 

به هر حال من یک زنم و میتونم تشخیص بدم آدم درست رو از نادرست 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

من خودم یه دوستی داشتم جدا شده بود از شوهرش.

خیلی دوست داشتم داداشم بیاد اونو بگیره چون میدونستم چقدر خانمه و بسازه و مشکل از شوهرش بود

ولی مامانم کاملا مخالف بود.داداشمم خیلی خوشکل بود و وضع مالیش خوب بود تو زمان خودش کلی خاستگار داشت😂

علت طلاق خیانت از طرف شوهرش بوده 

پس گناهی مداره خب 

ولی چندجا تحقیق کنین تا مطمئن شین 

نامزدی بالای ۶ ماه 

ان‌شالله هرچی خیره پیش بیاد براشون

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

پسرو نمیدونم 

اما برادر واقعا برام مهم نیست باهرکی میخواد ازدواج کنه من  پسرخالم با خانم مطلقه ازدواج کرد ی دختره14ساله هم داشت بشدت مخالف بودن امااون کارخودشو کرد

رفیق هرنوعش،با هرنوعی گشتیم ودیدیم ک تهش با زخمی تنهاییم:)