2777
2789

.... شما چیکار میکنید ؟ 

برادرم عاشق یه خانومی شده که قبلا یه بار ازدواج کرده و طلاق گرفته 

برادرم ۳۰ سالشه اون خانوم ۲۸ 

تصمیم برادرم برای ازدواج با اون خانوم قطعیه و میخواد منو و خانوادم باهاش بریم خواستگاری 

من حرفی ندارم و میگم اگه دو نفر واقعا همو بخوان و باهم خوشبخت بشن چرا که نه 

اما مادرم با برادرم خیییلی مخالفه 

میخوام بدونم اگه شما برادر یا پسرتون عاشق یه خانوم مطلقه میشد چیکار میکردید ؟

صادقانه جواب بدید 

علت طلاق رو باید بفهمین 

حقیقتا منم میترسم خیلیم میترسم ولی خب وقتی خودمو بذارم جای اون دختر بیگناه شاید نظرم عوض شه

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ، حقیقتا من روی شخصیت حساسم ، با خانوم میگم بالای ۱ سال آشنا بشین زیر نظر خانواده ها و خودمم سعی میکنم نزدیک دختره کنم تا شخصیتشو درست بشناسم 

به هر حال من یک زنم و میتونم تشخیص بدم آدم درست رو از نادرست 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

من خودم یه دوستی داشتم جدا شده بود از شوهرش.

خیلی دوست داشتم داداشم بیاد اونو بگیره چون میدونستم چقدر خانمه و بسازه و مشکل از شوهرش بود

ولی مامانم کاملا مخالف بود.داداشمم خیلی خوشکل بود و وضع مالیش خوب بود تو زمان خودش کلی خاستگار داشت😂

علت طلاق خیانت از طرف شوهرش بوده 

پس گناهی مداره خب 

ولی چندجا تحقیق کنین تا مطمئن شین 

نامزدی بالای ۶ ماه 

ان‌شالله هرچی خیره پیش بیاد براشون

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

پسرو نمیدونم 

اما برادر واقعا برام مهم نیست باهرکی میخواد ازدواج کنه من  پسرخالم با خانم مطلقه ازدواج کرد ی دختره14ساله هم داشت بشدت مخالف بودن امااون کارخودشو کرد

رفیق هرنوعش،با هرنوعی گشتیم ودیدیم ک تهش با زخمی تنهاییم:)