2777
2789
عنوان

سوتی های روزای اول دانشگاه رفتن...

680 بازدید | 18 پست

من اول خودم بگم اینکه رفتم تودانشگاه گفتن بروسایت منم نشنیده بودم

از ی آقایی پرسیدم ساختمون سایت کامپیوترکجاست

هنوزقیافه طرف یادمه ک چطورخندید گفت اون طرف😂😂

خودم هردفعه یادم میوفته بیهوش میشم

یعنی اون منه تباه روهنوزیادشه😂😂😂

❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز نرفتم دانشگاه  شنیدم که  نیازی نیس واسه ورود و خروج از استاد اجازه بگیری اخه مگه ...

من هنوزم که هنوزه سختمه 

عادت نمیکنم 👩🏻‍🦯

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇

من سوتی خاصی ندادم چون قبل دانشگاه خودم دانشگاه دخترعموم میرفتم گاهی

ولی یه پسره بود روزای اول هی مثل دبیرستانیا میگفت استاد اجازه🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂 واسه سوال واسه هرچی🤦‍♀️😂

کلا بچه بامزه ای بود ساده بود طفلک

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من هنوز نرفتم دانشگاه  شنیدم که  نیازی نیس واسه ورود و خروج از استاد اجازه بگیری اخه مگه ...

بی سر و صدا وسایلت رو جمع میکنی و میری اتفاقا صحبتشم قطع نمیکنی بی احترامیم نکردی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

و دفعه اولی که دیدم یکی از بچه ها بلند شد همین جوری بی اجازه رفت بیرون خزان شدم 

شانس اوردم قبل از اینکه اولین بار برای خروج از کلاس اجازه بگیرم این حرکتو زد 🤦🏼‍♀️🤪

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇
ههعییی دلم واسه دانشگاه تنگ شده کاش هیچوقت تموم نمیشد اون دوران💔

تادلت بخواد تو خوابگاه خنگ زدیم😂😂😂😂

خدایاهنوز بادوستام ک حرفشو میزنیم بیهوش میشیم😂

❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤