2021abraham مدیر استارتر عضویت: 1400/08/12 تعداد پست: 338 عنوان سوتی های روزای اول دانشگاه رفتن... 771 بازدید | 18 پست من اول خودم بگم اینکه رفتم تودانشگاه گفتن بروسایت منم نشنیده بودماز ی آقایی پرسیدم ساختمون سایت کامپیوترکجاستهنوزقیافه طرف یادمه ک چطورخندید گفت اون طرف😂😂خودم هردفعه یادم میوفته بیهوش میشمیعنی اون منه تباه روهنوزیادشه😂😂😂 ❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤ 1402/06/13 | 00:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلین82 عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 10269 ای وای 😂من اولین روز سوتی ندادم ولی طول ترم سوتی های فراااااوااااااان 😑🫠😂
ماهی_پرنده عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 7390 من هنوز نرفتم دانشگاه شنیدم که نیازی نیس واسه ورود و خروج از استاد اجازه بگیری اخه مگه میشه این بی احترامی به استاده
sogiy عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 3397 من هنوز نرفتم دانشگاه شنیدم که نیازی نیس واسه ورود و خروج از استاد اجازه بگیری اخه مگه ... یعنی همینجوری بریو بیای😳 وخدای که بشدت کافیست
نه_فرشته_ام_نه_شيطان عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 1446 من هنوز نرفتم دانشگاه شنیدم که نیازی نیس واسه ورود و خروج از استاد اجازه بگیری اخه مگه ... من هنوزم که هنوزه سختمه عادت نمیکنم 👩🏻🦯 💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫 عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇
رزبنفش_سه_بار_ترکیده عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 7302 توی این ۹ ترم سوتی نداشتم خداروشکر :))))))ولی تا دلت بخواد اعصاب خوردی داشتم 😤 رکورد دار تعلیقی نی نی سایت در ایران به دلیل انتقاد و حرف حق
__delbar__ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31600 من سوتی خاصی ندادم چون قبل دانشگاه خودم دانشگاه دخترعموم میرفتم گاهیولی یه پسره بود روزای اول هی مثل دبیرستانیا میگفت استاد اجازه🤦♀️🤦♀️😂😂 واسه سوال واسه هرچی🤦♀️😂کلا بچه بامزه ای بود ساده بود طفلک مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
__delbar__ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31600 من هنوز نرفتم دانشگاه شنیدم که نیازی نیس واسه ورود و خروج از استاد اجازه بگیری اخه مگه ... بی سر و صدا وسایلت رو جمع میکنی و میری اتفاقا صحبتشم قطع نمیکنی بی احترامیم نکردی مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
پیشیکم عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 15789 ههعییی دلم واسه دانشگاه تنگ شده کاش هیچوقت تموم نمیشد اون دوران💔 ز غوغای جهان میو🌱🐈⬛
نه_فرشته_ام_نه_شيطان عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 1446 و دفعه اولی که دیدم یکی از بچه ها بلند شد همین جوری بی اجازه رفت بیرون خزان شدم شانس اوردم قبل از اینکه اولین بار برای خروج از کلاس اجازه بگیرم این حرکتو زد 🤦🏼♀️🤪 💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫 عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇
2021abraham مدیر استارتر عضویت: 1400/08/12 تعداد پست: 338 ههعییی دلم واسه دانشگاه تنگ شده کاش هیچوقت تموم نمیشد اون دوران💔 تادلت بخواد تو خوابگاه خنگ زدیم😂😂😂😂خدایاهنوز بادوستام ک حرفشو میزنیم بیهوش میشیم😂 ❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤
78zarzar عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 298 من هنوز نرفتم دانشگاه شنیدم که نیازی نیس واسه ورود و خروج از استاد اجازه بگیری اخه مگه ... بستگی یه استادت داره بعضیا از این حرکت خوششون نمیاد خودشون جلسه اول میگن