2777
2789
عنوان

خیانت پدر به مادر تو بچگی

434 بازدید | 5 پست

اگه بفهمید دوست پسرتون یا پاتنرتون همچین چیزی براش پیش اومده تو بچگی و دیده دعوا ها و اشک مادرشو دیده 

و انقدر به شما اعتماد کنه که بهتون اولین نفر بگه سرگذشتش چی بوده و یدفه وسط بحث بگه کافیه میترم بگم بزاری بری چه واکنشی نشون میدی 

من خودم بحثو عوض کردم و بگو بخند راه انداختم 

پدرش به مادرش خیانت کرده انگار ،درست نمیگه بهم ولی چیزی که فهمیدم این بوده 

در کل می‌ترسه از رابط عمیق ...با من به شدت صمیمی و رفیقه ولی بعضی وقتا ی چیزی با ذوق میگم ...گند میزنه بهش 

برای منم مهم نیست چون از اول میدونستم همینه 

بعضی وقتا میگه حالم از زیاد احساسی بودنت بهم میخوره 

دل نمیده به هیچی چون بار ها گفته از بچگی همینم 

و الان فهمیدم سر این داستان خیانت پدرش یکم از همون بچگی گوشه‌گیر شده 

در صورتی که میدونم رابطه خوبی هم با پدرش داره 

باباهه شوهر خوبی برای مادره نبوده ولی پدر خوبی برای بچه هاش بوده 

تنبیه های سختی میکردتش ولی میدونم شخصیت پدرش اونقدر ها تو ذهنشم شاید منفور نباشه

اخخخ بشدت درک میکنم دوستپسرتو💔اونم حتما مثل من تو بچگیش داغون شده

خیلی تووخودشه 

من فکر میکردم مدلشه و گاهی انقدر شکاک بودن نسبت به همه 

دیدم نه خانه از پای بست ویرانه

تو حالت چطوره؟

و چندسالته؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی تووخودشه  من فکر میکردم مدلشه و گاهی انقدر شکاک بودن نسبت به همه  دیدم نه خانه از پ ...

من ۱۷ سالمه

عزیزم ببین من شرایطم یکم با ایشون فرق داره مامان من متوجه نشد و تنها کسی ک فهمید من بودم و واقعا نمیتونم توصیف کنم چه اسیبایی ک به روح و روانم نزده این موضوع و چقدر بابتش از پدرم متنفر شدم بچگیم به بدترین نحو ممکن گذشت ایشون ک سختی کشیدن مادرش رو هم دیده به مراتب شرایطش از من بدتره

واقعیتشو بگم ساختن با امثال مایی ک تو بچگی زخم خوردیم خیلی سخته چون روحمون اسیب دیده اگه واقعا دوستش داری کمکش کن بره روانشناسه خوب شاید بتونه تا حدودی اوکی شه و اگه خودت مشکلی نداری یبار بشین پای حرفش و گوش بده به حرفاش و این حسو بهش بده ک درکش میکنی

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4