2777
2789
عنوان

بچم 16 روزشه بیدار نمیشه برا شیر😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چند ساعته شیر نخورده؟

و ایا زردی داره یا نداره؟

اگر بیدار نمیشه ممکنه اب بدنش کم شده باشه، ممکنه زردی زیاد داشته باشه، ممکنه قند خونش پایین  باشه، 

اینا رو چک کن

عزیزم یعنی چی بذار خودش بیدار میشه قند بچت میوفته خدای نکرده اونم بچه ای 16 روزه  باید دوساعت ی ...

بخدا هر حرکتی زدیم بیدار نشد😑 فقط خودشو میکشه و خستگی در میکنه و ادامه خواب😐

زیر یک ماه بابد بیدارش کنی هر سه ساعت 

هرطور شده بیدار کن وروجک خوابالو رو😍😍😍😍😍💞

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

سینتو بزور بچپون تو دهنش 😂😐

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

زدیم والا😓

بده باباش بزنه....

غصه نخور  بچه ها اذیتشون زیاده من که همش دکتر بودیم می گفتیم نمیشنوه ...بعد فهمیدیم زود بوده طفلک یک ماهش بود من پدرشو درمیاورد چرا نمیشنوه نگو خوابشون سنگینه...شما هم یکبار سینه بده یکبار سرنگ پر کن بده خیالت راحت بشه خوزده

بگو نخوری میدم به بابات ها😂😂😂

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بزن کف پاش 

بینیشو بمال 

بیدارش کن هرطور شده 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕