2777
2789
عنوان

بچم 16 روزشه بیدار نمیشه برا شیر😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 85 پست
منم بچم روزای اول کم شیر میخورد و زیاد می‌خوابید همه هم میگفتن عادیه  دهیدراته شد بیمارستان ب ...

منم بخدا طفلی بچم قندش اقتاده بود دست و پاش اویزون بود برداشتمش بغلم هنوزم یادم میوفته چشام پر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نصف شب بیدار میشه. اما الان دو سه ساعته در حد دو دقیقه ای خورده فقط و خوابیده..نمیدونم سیره یا ن ...

اگه هر دو سه ساعت بیدار میشه که خوب کاملا نرماله. اگه شیرت زیاد باشه و چرب همون دو یه دقیقه خوردن سیرش میکنه قربون معده ی فندوقیش

اگه هر دو سه ساعت بیدار میشه که خوب کاملا نرماله. اگه شیرت زیاد باشه و چرب همون دو یه دقیقه خوردن سی ...

خدانکنه مهربون

همیشه سر یکو نیم ساعت بیدار میشد دیروز کم خوابید امروز خستس و خیلی کم شیر خورده‌ بیدار نمیسه 

خوشبحالت.پسرمن که ازهمون بدو تولد نمیخوابید‌الانم یکسالشه هریک ساعت پامیشه دیوونم کرده

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

عزیزم یعنی چی بذار خودش بیدار میشه قند بچت میوفته خدای نکرده اونم بچه ای 16 روزه  باید دوساعت یکبار شیر بخوره یا اروم بینیشو مالش بده یا اروم بزن کف پاش بیدار  شه بخوره اصلا ریسک نکنی ها نگی گناه داره بذارم بخابه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁