2777
2789
عنوان

بچم 16 روزشه بیدار نمیشه برا شیر😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 85 پست

یه اینکارو نکنااا بیشتر از دو ساعت نزار بدون شیر بخابه همونم خوبه اشکال نداره ولی یده بهش

من بدبخت شوهرم همین حرفو زد بچه ام ۳ ساعت خابید قندش افتاد مردم و زنده شدم همش کابوسشو میبنم انقد گریه کردم داشتم میمردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه زردی نداره بزار بخوابه .هیچیش نمیشه

دختر منم همینجوری بود 

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
یه اینکارو نکنااا بیشتر از دو ساعت نزار بدون شیر بخابه همونم خوبه اشکال نداره ولی یده بهش من بدبخت ...

منم بچم روزای اول کم شیر میخورد و زیاد می‌خوابید

همه هم میگفتن عادیه 

دهیدراته شد بیمارستان بستری شد مصیبت کشیدم

عععع واقعا انقد منو ترسوندن ک هر دو ساعت شیر بده وگرنه قندش میوفته

نه عزیزممم

اصلا نگران نباش

هروقت گرسنش بشه بیدار میشه

یا اگه شیشه میخوره بعد چندساعت شیشه رو بذار روی لبش گرسنش باشه خودش شروع میکنه به خوردن

اون سیره الان

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖