2777
2789
عنوان

خدایا عجب گیری کردم چکار کنم ؟

358 بازدید | 23 پست

از همه فراری شدم دیگه هر کس من رو میبینه میگه ا ز د و ا ج لعنت به ازدواج لعنت .

با همسایمون در مورد مدیر ساختمون که خیلی کم کار صحبت میکردم گفتم فلانی فلانی همه تحصیل کرده و به روزن چرا برای یه ایزوگام انقدر دنبال این اقا باشیم؟

گفت خب درسته میتونن اینا ازدواج کردن رفتن سر زندگیشون کی مونده اینجا ؟ ؟..........

( ۳۵ سالمه واقعا دلم نمیخواد بچه دار بشم کسی هم بااین شرایطم اوکی نمیشه )

هربار منو میبینه میگه زن پیر مرد باید بشیا

شوهر نکردیا

یه چیز بگم ناراحت نشیا بابات و زن بده 

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی ازدواج نکردی هنوز؟

از دست تو نه اقایون زیر فشار اقتصادی له ن ولی بچه میخوان 

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 
منم تازه ۲۷ شدم نمیخوام زود ازدواج کنم ولی اطرافیان پی پی مو میخورن خدا لعنت کنه

بزار بخورن

قتی دوست نداری نداری 

من بچه نمیخوام 

چکارکنم ازش دل گیرم همیشه نیش خند میزنه

ولا نفهمیدم چی گفتی

شوهر نیست 

فامیل و همسایه ها هی میگن ازدواج نکردی ؟ مقصری باید زن پیرمرد بشی 

وَ این ماجرا همیشه در جریانه اما اینبار گریه امو در اورد 

هی از دختر همسایمون گفت که ازدواج کرده 

پسرش و بقیه بچه هاش و همه ازدواج کردن

گیر داده

معمولا ادمای تحصیلکرده کمتر علاقه دارن به بچه دار شدن 

این هم روحیه ی حساسی دارم بشدت حساس نمیتونم مسئولیت یه انسان رو چون زوج میشن باید بچه دار بشن رو به گردن بگیرم 

سوالی که از مرحوم مادرم کردم گفتم چرا منو بدنیا آوردین ؟ چرا ؟

شماهم بگو ناراحت نشیا خیلی زر میزنیا

روم نمیشه   

بزار بخورن  قتی دوست نداری نداری  من بچه نمیخوام  چکارکنم ازش دل گیرم همیشه نیش خن ...

من دیگه به جنون رسیدم راحت توهین میکنم. بگو سرت تو خشتک خودت باشه قرار نیس واسه زندگی شخصیم به تو جواب پس بدم. ناراحت میشه ولی به درک. بعضیا تا توهین نشنون آدم نمیشن

روم نمیشه    

هه

چند سالته

منم زبون نداشتم تازه امسال هرکی هرچی گفت وفکر کرد مثل قبل چیزی نمیگم جوابشونو دادم نشستن سر جاشون

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام