توی تلگرام یه کانال اومده برام که واسه بسته بندی درمنزل انواع وسیله هستش برای بسته بندی.رفت وامدشون هم باخودشون هست.ولی باید۸۰تومن واسه ثبت نام بفرستی.میخواستم ببینم کسی تاالان ازاین کانال ها کارانجام داده یا الکی هستش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖 خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی ***** ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم
نه گلم نفرسی ها اینا همشون الکیه وقتی تو میخای برا یکیکار کنی چرا اخه باید بهش پول بدی الکی میگن برا ثبت نام و فلانو فلانه همش دروغه خواهر من فرستاده بود بعدشم بلاکش کردن وتمام کاری از دسش بر نیومد
من چند سال پیش پول پرداخت کردم، بعدش گفتن باید نمیدونم سفته و چک دقیقا یادم نیست به مبلغ بالا بزاری چون ما وسایل میدیم بهت و کلی سنگ انداختن زیر پام، که مجبور شدم بیخیال بشم، اگه تو شهر خودتون هست برو از نزدیک ببین