2777
2789
عنوان

دردد عجیب پریودی.توروخدا کمک

227 بازدید | 17 پست

سلام خانمای گل.

دو دوره وقتی پریود میشم دوروز اول پریود درد عجیب ودردناکی سراغم میاد.احساس دفع مدفوع بهم دست میده واون لحظه تخمدانم درحد مرگ تییییییییر میکشه و دردش به پشتم(باید ببخشید مقعدم میرسه) اصلا نمیتونم دفع داشته باشم حتی باد معدم رو هم نمیتونم خارج کنم توی دستشویی از درد میخکوب میشم وفقط داد میزنم تا دردش ول کنه خیلی بدفرمه.

میخوام برم دکتر ولی خواستم ببینم کسی تجربه ای داره علتش چیه ممنون میشم جوابمو بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم عزیزم بچم هشت ماهشه پیخوام اخر هفته بذارمش پیش مامانم برم دکتر ببینم چمه

حتما برو چون من خالم و یکی از دوستام تو دوران پریودی درد بدی داشتن خالم واس بارداری رفت ازمایش های قبل بارداری بده مشخص شد کیست داره و دوستمم همینطور

داروهاشو مرتب خورد خوب شد

ایشالا ک چیزی نیست

من مجردی اینطوری بودم ازدواج کردم خوب شد خیلی اوضاع بد بود آمپول میزدم یا شربت مسکن میخورم ایبوپروفن ...

خیلی بده من درد پریودی داشتم به حدی که از شدت درد رفتم زیر سرم ولی این دردی که الان میکشم ناگهانیه یدفعه بهم حمله میکنه میپیچه توی تخمدان ومقعد ولگن اصلا یه وضعی🤦‍♀️

سردیجات نخور جای سرد نشین ، کمرتو گرم نگه دار ، ازمایش و سونوگرافی هم محض اطمینان بده

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم🌹

خواهش میکنم عزیزم ، دمنوش زنجبیل هم موقع پریودی خیلی خوبه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

خیلی بده من درد پریودی داشتم به حدی که از شدت درد رفتم زیر سرم ولی این دردی که الان میکشم ناگهانیه ی ...

ی مسکن بخور ...دمنوش دم کن حتما شکمت هم ببند دراز بکش دمنوش عالیه احتمال عفونت داشته باشی