2777
2789
عنوان

روغن نارگیل

1467 بازدید | 22 پست

یه جاهایی نوشته روغن نارگیل باعث رفع خشکی مو میشه اما به سایتایی نوشته روغن نارگیل برای موهای خشک مناسب نیست و باعث خشک ترشدن اون میشه اخر چیکار کنیم موهام خشکه ازش استفاده منم یا خیر؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب کف سرت دست بزن گرما احساس کدی طبعت گرمه سرما احساس کردی طبعت سرده بعد سرچ کن ببین روغن نارگیل طبعش سرده یا گرم اگ موهات مثلا طبعشون سرد بود باید از روغنای طبع گرم استفاده کنی و اگ گرم بود برعکس . 

روغن نارگیل میدونم موهارو ساف میکنه 

ب کف سرت دست بزن گرما احساس کدی طبعت گرمه سرما احساس کردی طبعت سرده بعد سرچ کن ببین روغن نارگیل طبعش ...

چه ازمایش سختی همه بدنشون گرمه سرد مگه میشه اخه

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
من موهام از زبری مثله سیم ظرفشویی بود از موقعی که استفاده میکنم خیلی نرم شده

میشه سوالی که پرسیدم چواب بدی چندتاکامنت پایین‌ترمن وقتی میزنم به موهام بعدش جوری بوی گندمیده بایدبشورم موهاموباشامپومال شماهم همینطوریه

میشه سوالی که پرسیدم چواب بدی چندتاکامنت پایین‌ترمن وقتی میزنم به موهام بعدش جوری بوی گندمیده بایدبش ...

نه گلم برا من اونطوری نیس 

باید اصلشو بخری به احتمال زیاد خراب بوده

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
چیزی ک بلد بودمو گفتم .میتونی انجام ندی👍

ازت پرسیدم فقط .ایراد نگرفتم عزیز 

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
نه گلم برا من اونطوری نیس  باید اصلشو بخری به احتمال زیاد خراب بوده

اخه نمیدونم ازکجابگیرم اصلشواین چندمین باره میخرم ولی بازم تقلبی جوری بوی بدی میده بعداینکه میزنی به موهات که حالت تهوع میگیرم