2777
2789

یکی از فالورام هست که خانوادمون رو میشناسه البته من زیاد شناختی از اون ندارم ولی میدونم بابام هم باباش رو میشناسه، این وقتی استوری میذارم ریپلای میزنه و اینا

اولش ک خودش فالوم کرد و اومد دایرکت پرسید فامیل فلانی هستی و اینا و رفت و یه مدت اصلا فعال نبود بعد از یه مدتی اومد و اوبا یادم نیست چی پیام میداد یادمه ریلز میفرستاد مثلا اسم من که اونایی ک اسمشون فلان چیزه چجورین مهربون و نمیدونم چی و... محتواش این بود، و چیزای دیگه، بعد یبار استوری گذاشتم در مورد ازدواج بود این ریپلای زد ازدواج کن و فلان بعد بحثو کشید سمت خودش ک قبلا با یکی رل بودم دانشجوی فلان بوو و بیسار.و... بعد یکم از نظرم عجیب غریبه رفتارش بعد ب من میگه تو خواهرمی و فلان ، یا استوری میذاشتم چن بار اومد گیر داد بهم در مورد استوریام، یبارم گفتم چ عجب منتظر بودم سر این استوریم یچیز بیای بگی بهم گفت تو زیر فلان پست راجع به پسره کامنت گذاشتی حالا پسته چی بود؟ از اینایی ک عکس قبل و بعدشونو میذارن و من کامنت گذاشتم ک خیلی تغییر کرد و... بعد ب من می‌گفت من فقط با تو حرف میزنم و با کس دیگ آب حرف نمیزنم و ... چن بارم اینو گفت  چن روز پیش هم ریپلتی زده بود من از قصد تا چن ساعت سین نزدم بعد اومد گفت جدیدا دیر سین میکنی و فلان ، استوریم در مورد شروع مهر بود و دانشگاه و ...،و اینکه اول مهر شنبس، این ریپلای زد گفت به به چهارشنبه، منظورش این بود ک چارشنبه تولدمه چون از تو پستش فهمیدم اون تایم تولدشه، و گفتم شیرینیش رو کی بخوریم این گفت اگ افتخار بدین بریم فلان‌جا شیرینی ارشد و تولد میل کنین من فقط تبریک گفتم بعدش پیام داد گفت فاطمم

من فک کردم اشتباه تایپ کرد ه رو جا گذاشت گفتم بفرمایید این گفت میخواستم پیوی یکی دیگ پیام بدم اشتباه ب شما پیام دادم من گفتم اشکالی نداره باز پیام داد گفت تولدم میدونین چی بخرین؟ 

باز گفت اشتباه پیام دادم و فلان بعد در کمال ناباوری گفت ممکنه محل کار خانوم آینده من و شما یه جا باشه با هم دوس باشین😐 دیوونه شدم من دیگه این خلاصش بود ک گفتم

بنظرتون این آدم فازش چیه؟چه هدفی داره؟ضمنا اداره مون یکیه و یبارم دیدمش داشتم میرفتم اونجا کلی هم پیام داد من دارم میرم میخوای برسونمت و فلان من گفتم خودم میرم تو راه هم هی پیام میداد من الان فلان جا ام نیومدین هنوز  و ...

شما بگین بنظرتون این آدم قصدش چیه؟خیلی ذهنمو درگیر کرده البته من سعی میکنم تا جای ممکن یجوری جواب بدم پررو نشه ولی بازم نمیتونم بلاکش کنم چون باز یوقتی اداره میبینمش و یجوری بد در میاد

اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود🤲💚 یا صاحب الزمان ادرکنی💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کراش داری روش؟

من باید بگم از کاراش دیگ نمیدونم چیکار کنم حرفاش عجیبه ب من می‌گفت شما مهمید و فلان ، یا می‌گفت من دوستون دارم ولی قبلش می‌گفت خواهرمی و فلان 

میترسم از اینایی باشه ک با صد تا حرف میزنن و آبرومو ببره سر کار نکرده

راستی اینجوریه ک یجوری رفتار میکنه ک ینی مثلا همه دخترا منو میخوان و من محل نمیدم

چت میفرسته ک فلانی اومده پرسیده من متاهلم یا مجرد و...

داره روت کار میکنه تا عاشقش بشی درگیرش بشی بعد باهات دوست بشه

باید بگم قبل ازین کاراش من حس خاصی نسبت بهش نداشتم ولی الان کنجکاوم بدونم قصدش از این کاراش چیه و یجوری حس میکنم دارم روش کراش میزنم البته خیلی سعی میکنم این حسو دور کنم از خودم ولی بنظرم بخاطر کاراییه ک کرده باعث شده این شکلی شم🤦‍♀️

معلومه دوست داره میخواد توام دوستش داشته باشی ولی سعی کن گول حرفاشو نخوری

اگه یه درصد پیشنهاد داد چیکار کنم؟ 

جدیدا انگار بخاطر کاراش دارم روش کراش میزنم🤦‍♀️

باید بگم قبل ازین کاراش من حس خاصی نسبت بهش نداشتم ولی الان کنجکاوم بدونم قصدش از این کاراش چیه و یج ...

ببین اینجور پسرا خیلی بلدن. تا ته قصه رو هم بلدن. داره روت کار میکنه بعدا بهش نه نگی. من نمیشناسمش ولی خطرناکن اینا. پسرایی که تا ته قصه رو بلدن خوب نیستن. اون میدونه بهش فکر میکنی میدونه درگیرت کرده مزاقب باش دنبال نیفتی یه وقت به خودت نیای ببینی این تویی که داری همه تلاشت میکنی

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام