2777
2789
عنوان

دوستانی که لک لانه گزینی دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 33 پست
انشاالله که باردار هستی عزیزم چند روز دیگه موعدته؟

موعدم که ۲۱ ام

ولی ۱۸ ام بلید. برم آزمایش بدم

چون با توجه به آمپولا فک کنم این دفه تخمک گذاریم زودتر اتفاق افتاد

البته من پریودی هام۲۷ روزه ست

ممنونم خدا جون...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا 3سال یه بار سقط داشتم

سلام دوستم بعد از روز سوم پریودیت عسل و رطب واینا بخور صبحها عسل رو با چای و رطب هم در طول روز تا دوهفته بعد از پریودی دیگه سقت نداری و منم برات صلوات  نظر آقا ابولفضل کردم 1000 تا تا سه روز میفرستم برات 

سوگند جان برات شما هم یک هفته سوره نور ایه 35رو میخونم بهم خبر بده بارداریت رو انشالله

ممنونم مهربونم

لطف میکنی عزیزدلم

ان شاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده مهربونم

ممنونم خدا جون...
سوگند جان برات شما هم یک هفته سوره نور ایه 35رو میخونم بهم خبر بده بارداریت رو انشالله

منم دوازدهم iui کردم برای منم دعا کنید😔🤲🙏

برای حاجت دلم نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏خدایا بحق بزرگیت دل همه رو شاد کن دل من و همه اقدامی ها رو هم با یه نور چشم شاد کن🤲❤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد
چشم برای شما هم الان شمع روشن کردم به نیتت😍

مرسی عزیزم انشاالله شمام به خواسته دلت برسی🤲

برای حاجت دلم نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏خدایا بحق بزرگیت دل همه رو شاد کن دل من و همه اقدامی ها رو هم با یه نور چشم شاد کن🤲❤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد