2777
2789
عنوان

دوستانی که لک لانه گزینی دیدن

276 بازدید | 33 پست

سلام

من این ماه آی یو. آی کردم روز۱۳ سیکلم

و۲۰ سیکلم که جمعه بود سه بار لک در حدخیلیییی کم که مثل ترشح قهوه ای بود. دیدم به دکترم گفتم و بهم شیاف پروژسترون داد شنبه هیچی ندیدم باز امروز در حد. ی تار مو باز همون لک رو. دیدم

علاعمم که تا دلتون بخواد. دارم

دمای بدنم۳۷ کلا خیلی داغم شکمم از جاهای دگ بیشتر

سردرد. تیرکشیدن شکم سوزن شدن نوک سینه خارش بدن دستامم گاهی تیرمیکشه

البته بعد ۴ سال انتظار میدونم نبتید. دلمو به علاعم خوش کنم ولی گفتم ک بدونین

ممنونم خدا جون...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات شم🌺 دعا کن واسم مهربون ان شاالله خودتم هرحاجتی داری برسی بهش❤️

مرسی قشنگم حتما دعات میکنم ک مادر بشی این سری  ..تو هم دعا کن من حامله نباشم چون شرایطشو ندارم ممنونم ازت ان شالله ک باردار باشی ۵ تا صلوات میفرستم براتت

انشاالله که باردار هستی عزیزم

چند روز دیگه موعدته؟

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰