2777
2789
عنوان

با عینک جدید تار می بینم

1436 بازدید | 16 پست

سلام 

راهنماییم میکنید دعاتون میکنم🥺

چشام سه چهار سالیه آستیگمات شده اول هر کدوم ۷۵صدم بود عینک می زدم موقع مطالعه کار با کامپیوتر و...

یه چند وقتیه حس میکردم عینکم دیگه جوابگو نیست تار می دیدم رفتم چشم پزشکی نور گفت نمره ات رفته بالا هر کدوم شده ۱.۵ 

همونجا از عینک سازیشون عینک جدید سفارش دادم با  فریم جدید و لنز آنتی رفلکس و بلو کنترل 

الان تازه آماده شده می زنم انگار یه چشمم تار می بینه

به نظرتون عینک مشکل داره؟ یا چشمم عادت نداره! 😞

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه...اولش اینجوری بعد خوب میشه

شما خودتون عینکی هستید؟

فقط یه سمت راست چشم چپم باهاش خوب میبینه 

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

بزار یه هفته بگذره  چون نمره چشمات عوض شده به نظرم عادیه  ولی محض اطمینان ببر مجدد چک‌کن ...

اگه برعکس انداخته باشه میشه درست کنن؟

شما خودتون عینکی هستید؟ فقط یه سمت راست چشم چپم باهاش خوب میبینه 

بله عزیزم ۸ ساله تقریبا

شماره چشمم هم ۴ ایناست...اولی که عینک جدید میزنی هم سردرد میشی هم سرگیجه و حتی حالت تهوع ...تحمل کن یکی دو روز بگذره کلا عالی میشه

بله عزیزم ۸ ساله تقریبا شماره چشمم هم ۴ ایناست...اولی که عینک جدید میزنی هم سردرد میشی هم سرگیجه و ...

تازه سالهای قبل عینکی شده بودم سر درد اینا داشتم الان اون حالت هارو ندارم فقط با این عینک جدیده یه چشمم تار میبینن پس صبر میکنم چند روزی اگر درست نشد میبرم چک کنن

برای اینکه خیالت راحت بشه ببر چک کنن. اگر درست بود چشمات عادت میکنه

ممنونم💞

اره شیشه هارو در میارن درست میندازن.. فقط حتما چک کن فریم رو نشکسته باشن حین جا به جایی 

ممنونم💞

خواهش میکنم گل🌹منم شمام ضعیفه دلم میخواد عملش کنم😩از عینک خوشم نمیاد اگر هم عینک نزنم از سردرد و چ ...

واقعیتش من از عمل میترسم خیلی هارو دیدم خوب شدن اما یکی دو نفرم دیدم چشماشون بدتر شده 

واقعیتش من از عمل میترسم خیلی هارو دیدم خوب شدن اما یکی دو نفرم دیدم چشماشون بدتر شده 

من مامانم بیست ساله عمل کرده بر نگشته پیش دکتر خدادوست توی شیراز باید دکترت خوب باشه عزیزم

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..