maryam_______ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 122 عنوان خانمایی که میکرو ابرو انجام دادین اینجا که میخوام میکرو انجام بدم ۱۸۰۰ میگیره کم نیست به نظرتون؟؟؟؟ 1703 بازدید | 20 پست خوبه به نظرتون از کارای پیجش که خیلی راضی بودم 1402/06/12 | 20:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانباباش عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 1125 کجاست؟؟ من وقت گرفتم پیش مریم حمزه ای برای پنج شنبه از خودم غافل شدم و لابلای مشکلات زندگی گم شدم
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17164 برو حضوری ببین پیجو ک میتونن ادیت کنن ... حتما اول حضوری ببین و بپرس قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
یاسمن_۷۵ عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 52185 بستگی داره خب به شهرتون جاهای دیگه هم قیمت کردی ؟ من دو سال پیش ۱۵۰۰ زدم الان سه و خورده ایه اینجا ازش بپرس رنگ فی باشه حتما فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
maryam_______ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 122 کجاست؟؟ من وقت گرفتم پیش مریم حمزه ای برای پنج شنبه چند بود هزینش برا شما
همسر۷۸ عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 12227 فرقش با فیبروز چیه؟ زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
همسر۷۸ عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 12227 فیبروز ظریف تره آها من امسال فیبروز ۱۶۰۰انجام دادم زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
maryam_______ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 122 بستگی داره خب به شهرتون جاهای دیگه هم قیمت کردی ؟ من دو سال پیش ۱۵۰۰ زدم الان سه و خورده ایه ... نه جایی قیمت نگرفتم فقط اینو کسی بهم معرفی کرد گفت کارشون عالیه حالا میرم حضوری هم کاراشو میبینم
maryam_______ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 122 فرقش با فیبروز چیه؟ من که پرسیدم گفت میکرو و فیبروز یکی هستن تقریبا و به صورت تارهای مویی و ظریف کار میشن که بقیه فک میکنن کلا دوتا چیز جدا هستن
مامانباباش عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 1125 چند بود هزینش برا شما به من گفت چهار تومن و هر بار ترمیم هم از ۵۰۰ تا ۶۵۰ از خودم غافل شدم و لابلای مشکلات زندگی گم شدم
maryam_______ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 122 به من گفت چهار تومن و هر بار ترمیم هم از ۵۰۰ تا ۶۵۰ وای پس چرا این اینقد کم😶ترمیمش گفت چن سال بعد؟
قیلوقال عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 14649 کجاست؟؟ من وقت گرفتم پیش مریم حمزه ای برای پنج شنبه عزيزم خودش ك انجام نميده كار آموزاش و در نهايت پشه ميشه رنگ بريد كاشت
مامانباباش عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 1125 عزيزم خودش ك انجام نميده كار آموزاش و در نهايت پشه ميشه رنگ بريد كاشت بله پیش الناز کریمی میرم . سعادت اباد الناز کارش بهتره و قدیمی ترین شاگردشه . خودش هم انجام میده ولی با قیمت هشت تومن از خودم غافل شدم و لابلای مشکلات زندگی گم شدم