2777
2789
عنوان

خواهر احمقم اخرش خودشو به باد داد😑

1526 بازدید | 50 پست

میدونستم با پسرا در ارتباطه ۱۴ سالشه البته مجازی بود ولی این اخریا بهم گفت با یه پسره ۱۶ ساله دوست شده شمارشو تو فروشگاه گرفته چند باری باهم بیرون رفتن به بهونه رفتن به کتاب خونه من بهش گفتم نصیحتش کردم نرو دختر عاقبت نداره ولی گوش نکرد باهام دعوا گرفت چرا اصلا پایه نیستی خواهرای بقیه میرن باهم ببخشید خ.رابی میکنن ولی تو اینجوری نیستی تا اینکه اومد بهم با ذوق شوق تعریف کرد اولین بوسشو داشته تهدیدش کردم اگه ارتباطشو قطع نکنه به مامان میگم ولی به ظاهر کات کرد ولی با پسره هنوز در ارتباط بود تا اینکه دیروز دیدم روی گردنش کبودیه میخواست سریع رد شه بازوشو محکم گرفتم که کی اینکارو کرده تا یهو بغضش ترکید گفت باهاش که بیرون بودم سوار ماشینش کردم به بهونه خوراکی خریدن از پیشم رفت تا دیدم چندتا از پسرا ریختن توی ماشین اومدن نزدیکم میخواستن بهم ت.ج.ا.و.ز کنن ولی نتونستن و سریع قفل ماشین باز کردم پریدم بیرون این کبودیام برای همون اتفاقه بغلش کردم حالا از امروز خیلی تو خودشه نمیدونم چیکار کنم گفتم نکن گوش نکرد ک نکرد ولی خداروشکر میکنم اتفاقی نیوفتاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس از کبودی لطفا 😎

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗