2777
2789
عنوان

بالاخره حق طلاق گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا کار درستی کردم؟ بعضیا میگن باید طلاق میگرفتی

اگه هنوز شوهرتو دوست داری یا اینکه خانوادت پشتت نیستن بهترین کار رو کردی . ولی از این به بعد محتاط تر باش سعی کن ازش پول بگیری پس انداز کنی بی پشتوانه نباشی . میدونی چی میگم . میگم یعنی اگه خدایی نکرده یه روزی اتفاق بدی افتاد بی پول نباشی

اگه هنوز شوهرتو دوست داری یا اینکه خانوادت پشتت نیستن بهترین کار رو کردی . ولی از این به بعد محتاط ت ...

اره درسته حواسم هست، حالا فکر کنم به اندازه کافی تنبیه شده دیگه

اگ ایرادی نداره میتونم بپرسم چجوری فهمیدی خیانت کرد؟  ولا دگ میترسم ازدواج کنم

از طریق موبایلش پیاماشو دیدم 

بعد اومد گوشی رو از دستم کشید همونجا یه سیلی محکم بهش زدم گفتم این بود جواب من

نمیتونم جدا بشم نه خانواده دارم حامیم باشیم نه میتونم از پس زندگی خودم بربیام

با این زور و بازو دیگه خودت حامی خودت هستی عزیزم ، بعد این دس از پا خطا کرد بشین روش بندازش زیر مشت و لگد😂😂💪کاش مام یه کم از زور بازوی تو رو داشتیم 

با این زور و بازو دیگه خودت حامی خودت هستی عزیزم ، بعد این دس از پا خطا کرد بشین روش بندازش زیر مشت ...

خخخخخ اره دیگه از وقتی کتک خورده جرعت نمیکنه باهام دست به یقه بشه

دس از پا خطا کنه میگیرمش زیر مشت و لگد 💪😃