2777
2789
درد هم داری؟؟؟ چطور فهمیدی؟؟

خونریزی پریودم و درد پریودام خیلی زیاد شد و همینطور اون قسمت از شکمم درد میکرد رفتم سونو گفت اندو داری

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونریزی پریودم و درد پریودام خیلی زیاد شد و همینطور اون قسمت از شکمم درد میکرد رفتم سونو گفت اندو دا ...

وای منم خیلی درد میگیره بعدش

چقدر بده ی درد پریودی باید تحمل کنیم ی درد بعداز پریود اینو

من فک کردم فقط خودم اینطوریم

نمیدونم من واقعا نمیدونم چیکار کنم

شما چند سانته؟؟؟

مرتب چکاپ میشین ببینین تغییر سایز داشته یا نه؟؟؟

لکه بینی قبل یا بعد از پریود ندارین اصلااا؟؟؟؟

بله لکه بینی بعد از پریود داشتم چون کیست موقع پریود و تا چند روز بعد خونریزی می‌کنه  ولی چون دارو مصرف میکنم دیگه لکه بینیم خیلی کم شده

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
وای منم خیلی درد میگیره بعدش چقدر بده ی درد پریودی باید تحمل کنیم ی درد بعداز پریود اینو من فک کرد ...

من اولین بار پارسال سونو دادم متوجه شدم یکبارهم چند روز پیش سونو دادم فعلا شنبه می‌خوام ببرم ببینم تغییر سایز داشته یا نه ولی خودم احساس میکنم با وجود اینکه دارو هم مصرف کردم ولی بزرگتر شده چون لمسش میکنم میفهمم بزرگتر شده نسبت به پارسال دردش بیشتر شده قبلا تا دوسه روز بعد پریودم یکم درد میکرد الان تا ۱۰/۱۲روز بعد پریودم درد می‌کنه تیر می‌کشه 

من ی بار با بار اول اینطور شدم ن فعلا ک قصد بارداری ندارم

اگه قصد بارداری داری زودتر باردار بشی بهتره چون رفته رفته بزرگتر میشه من که کلافه شدم واقعا 😔