2777
2789

Hi Richard,

Yes, that would be nice! I'm in Sunnyhill park now, at a festival, with Andrew

We’re watching Child in Time right now- it's amazing! You can go around and watch any film you like.

Send me a SMS when you want to come here and I’ll see you at the admission when you come here

Bring some cash for meal and an umbrella because it might rain

Hi Richard,

Yes, that would be great! I'm in Sunnyhill Park at the moment, at a film festival, with Andrew.

We're watching Child in Time now – it's fantastic! You can walk around and see any film you like.

Send me a message if you can come and I'll meet you at the entrance when you arrive. Bring some

money for food and an umbrella as it may rain.

See you soon, Joshua

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ریچارد، بله، خوب است! من اکنون در پارک سانی‌هیل هستم، در یک جشنواره، با اندرو، ما در حال تماشای کودک در زمان هستیم - شگفت‌انگیز است! می توانید به اطراف بروید و هر فیلمی را که دوست دارید تماشا کنید. وقتی میخوای بیای اینجا برام اس ام اس بفرست تا وقتی اومدی اینجا تو رو میبینم برای غذا و چتر پول نقد بیار چون ممکنه بارون بباره

اهنگ دیور بنیم ایچینسلام ریچارد، بله، خوب است! من اکنون در پارک سانی‌هیل هستم، در یک جشنواره، با اندرو که در حال تماشای Child in Time هستیم - شگفت‌انگیز است! می توانید به اطراف بروید و هر فیلمی را که دوست دارید تماشا کنید. وقتی خواستی بیای اینجا برام اس ام اس بفرست تا وقتی اومدی اینجا تو رو میبینم واسه غذا و چتر پول نقد بیار چون ممکنه بارون بباره 

همین تورا بس که من دیگر تو را آنطور که میدیدم نمیبینم... 

اگر معنیش میخوای اینو گوگل ترنسلیت هم ترجمه میکنه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

، بلی آن عالی خواهد بود! من در حال حاضر در پارک سانی هیل، در یک جشنواره فیلم، با اندرو هستم. ما اکنون Child in Time را تماشا می کنیم - فوق العاده است! می توانید قدم بزنید و هر فیلمی را که دوست دارید ببینید. اگر می توانید بیایید به من پیام دهید تا وقتی رسیدید در ورودی ملاقات خواهم کرد. مقداری پول برای غذا و یک چتر همراه داشته باشید زیرا ممکن است باران ببارد. به زودی می بینمت، جاشوا  

همین تورا بس که من دیگر تو را آنطور که میدیدم نمیبینم...