2777
2789
عنوان

رلم رفته سربازی میخوان عقدم کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 53 پست
همیشه با ازدواج با عشق موافقم ولی الان  میگم احمق نشو دختر جان عشق با پول عشق میشه عشق بیکار و ...

اگه حداقل کار داشت میتونستم بازم جلو خونوادم واستم ولی خب هیچی نداره هیچی 🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرمم همینو میگه راستش منم خیلی ناراحت شدم از رفتار  مامانش ولی ب خاطر خودش صبر کردم

ببین یه کارشناس دوشنبه ها میاد شبکه استانی گف به هیچ وجه اگ مادرتون راضی نیست نرید خاستگاری یه دختر انقدر چون بعدا زندگی به کام هردوتون تلخ میشه 

دوست من بعد ۷ سال عشق و عاشقی شوهرش دو سع بار اومد خاستگاری ازدواج کردن گاهی میگم شوهرت الانم مثل قبل هس جلو خانوددش وایسه میگ باور کن همش کشکه هر چقدرم عاشق من باشه باز به خاطر من جلو مامانش وانمیسته 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

جفتتون چند سالتونه ‌ ؟

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

ببین دخترم میدونم سخته ولی خودتم میدونی با این پسر که سربازه نه کار داره نه هیچی نمیشه زندگی کرد تاز ...

چطوری تونستی فراموشش کنی من نمیتونم واقعا تو خونه راه میرم یهو یادم میاد چشام پره اشک میشه 

میدونم نمیتونه کاری بکنه 😞

خب غصه نخور دیگه غممون گرفت ببین کدوم خواستگارت ادم حسابیه و دوست داره و رفتاراشو یادداشت کن باهاش ازدواج کن عشق تو سن پایین آبکیه و به تباهی میکشتت اونم تو این خراب شده

ای خداااا  یعنی با هم حرف نزدین تو این دوره؟

زنگ میزنه از پادگان ولی نمیتونم بهش بگم 

نمیدونم چه حالی میشه هنوز ب این امیده ک از پادگان بیاد بعد بیاد خاستگاری 

اگه حداقل کار داشت میتونستم بازم جلو خونوادم واستم ولی خب هیچی نداره هیچی 🤦‍♀️

پس بیخیالش شو اونو حداقل باید ۴.۵ سال پاش بشینی که جوونه کنه 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
هیچی ☹️ی مغازه کفش فروشی دارن مامانش گف ب این هوا نباشی مغازه رو بدیم بش کار کنه، 😕

عقل نداری بقران عقل نداری ملت میرن ی پولدار تور میکنن تو هم منتطر یکی که شاید بیاد بگیرتت شاید نظر عوض شه تو این ۲ سال مگع دونبالت کردن میخای زود شوهر کنی 

ببین یه کارشناس دوشنبه ها میاد شبکه استانی گف به هیچ وجه اگ مادرتون راضی نیست نرید خاستگاری یه دختر ...

دقیقا مخصوصا این ک خیلی به مامانش وابستس 

میدونم نمیتونه بدون رضایت اون قدم از قدم برداره دلم واسه خودم میسوزه 

خب غصه نخور دیگه غممون گرفت ببین کدوم خواستگارت ادم حسابیه و دوست داره و رفتاراشو یادداشت کن باهاش ا ...

این یکی بیاد 😕ببینم چطوری میشه  

کاش هیچوقت رل نمیزدم