2777
2789

عزیزم نماز چهارشنبه آخر ماه صفر خیلی مجربه برای خانه دارشدن ، یادداشت کن یادت نره هفته بعد چهارشنبه ، اینم دوتا از نظرات دوستان که تو کانال تلگرام فرستاده بودند ، زیاد بود تجربیات من این دوتا رو ذخیره داشتم انشاالله حاجت بگیری و بیای تاپیک خانه دار شدنت رو بزنی ، عزیزم نتیجه گرفتی حتمأ دعام کن که خیلی محتاجم به دعا.‌‌‌‌...

✅سلام مروارید عزیزم اینم یکی از دوستام هفته پیش بهم گفت که خواهرشوهرش چندسال با مادرشوهرش زندگی می‌کرده پارسال یه نماز خونده آخرین چهارشنبه ماه صفر الان در کمال تعجب خونه خریده با اینکه اصلا موقعیتش نداشته الان داره به خونه جدید نقل مکان میکنه بزار تا خانما انجام بدن تو آخرین چهارشنبه ماه صفرقبل از غروب آفتاب زیر آسمان اگه امکانش بود وگرنه زیر پنجره نور به داخل میفته باشه خوبه اول دورکعت نماز حاجت بعداز نماز سوره های نشراح وتین ونصروتوحید وناس وفلق به ترتیب حتما باشدازهرکدام ۶مرتبه وهمین اعمال راقبل ازطلوع آفتاب فردا یعنی ۵شنبه انجام دهد فقط هر سوره هفت مرتبه انجام دهد ایشالا تا سال دیگه صفر صاحب خونه میشه باید با اعتقاد کامل انجام بده

✅ سلام مروارید جونم.نماز چهارشنبه و پنجشنبه آخر ماه صفر واسه خرید خونه و بازشدن بخت عالیه خیلی تجربه شده تا سال دیگه جواب میگیرین به این صورت که: چهارشنبه آخر ماه صفر قبل از غروب آفتاب درست در ساعات پایانی روز دورکعت نماز میخوانید و بعد از سلام نماز سوره های: انشراح، تین، اذاجاء، توحید و فلق را به ترتیب هرکدوم رو 6 مرتبه بخوانید و فردای اونروز یعنی پنجشنبه صبح قبل از طلوع آفتاب باز هم دورکعت نماز میخوانید و بعد از سلام نماز همون سوره ها رو به ترتیب ولی اینبار هرکدوم  رو 7 مرتبه بخوانید انشاءالله تا سال آینده تو خونه خودتونید تجربه شده است

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.