2777
2789

پسرم امسال کلاس اول می‌ره 

پارسال همش مریض بود و سرفه های وحشتناک حتی بیمارستان بستری شد 

گفتن لوزه سوم داره باید عمل بشه 

چون زمستون بود نبردمش تا الان 🥺

بردم دکتر گفتم لازمه که بازم عمل بشه گفتن بله 

یه دکتر طب سنتی دیروز بردم گفت عمل نکن دمنوش میدم خوب میشه 😶 حالا موندم تو دوراهی چکارکنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقت خودت رو الکی با طب سنتی نگیر یه عمل ساده است تا مدرسه ها شروع نشده برو عملش کن راحت بشه

من دخترم سه سالش بود عملش کردم

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
عزیزم بچه شما چه علایمی داشت؟

زود مریض میشد

تو دماغی حرف میرد

تنگ نفس میشد

موقعه غذا خوردن نفس کم میورد

دورچشماش حاله بنفش داشت

شبها خوروپف میکرد

و مدام عرق میکرد مخصوصا زمان خواب

اگر پزشک متخصص نظرشون عمل کردن هست، اعتماد کنید و حتما عمل کنید. چون لوزه سوم خیلی تاثیرات منفی روی سلامت کودک داره...سرماخوردگی های مکرر و عفونت گوش، کاهش تدریجی شنوایی، تغییر تدریجی چهره با گودی زیر چشم ها و دهان همیشه نیمه باز که حتی روی رشد منطم دندونها تاثیر منفی داره. خواب بی کیفیت و خرخر شبانه و حتی روی میزان هوش بچه تاثیر می گذاره 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
زود مریض میشد تو دماغی حرف میرد تنگ نفس میشد موقعه غذا خوردن نفس کم میورد دورچشماش حاله بنفش داش ...

بچه من هیچکدوم ازاین علایم رو نداره فقط پارسال زود زود مریض میشد و خوب نمیشد همش سرفه داشت .بنظرت بازم لازمه؟

بچه من هیچکدوم ازاین علایم رو نداره فقط پارسال زود زود مریض میشد و خوب نمیشد همش سرفه داشت .بنظرت با ...

برو عکس بگیر 

مشخص میشه عمل لازمه یا نه

اگر پزشک متخصص نظرشون عمل کردن هست، اعتماد کنید و حتما عمل کنید. چون لوزه سوم خیلی تاثیرات منفی روی ...

ممنون عزیزم .میگم فقط الان خروپف نداره.فقط خیلی بد مریض میشد پارسال زمستون .دکتر میگه عمل کن . واقعا نمی‌دونم چکارکنم

ممنون عزیزم .میگم فقط الان خروپف نداره.فقط خیلی بد مریض میشد پارسال زمستون .دکتر میگه عمل کن . واقعا ...

گاهی تمام علائم هم زمان وجود نداره. به نظرم اگر شک دارید با یک متخصص دیگه صحبت کنید و اگر گفتند عمل، حتما پیگیر باشید

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
زود مریض میشد تو دماغی حرف میرد تنگ نفس میشد موقعه غذا خوردن نفس کم میورد دورچشماش حاله بنفش داش ...

عزیزم دختر منم همه این علامت ها رو داره.شما اگر تهرانی هستین دکتر حاذق معرفی کنید؟

چ فصلی واس عمل خوبه؟

دخترم آلرژی داره برمیگرده لوزه؟

اگر تجربه ای داری محبت میکنی بگی 😢😔