2777
2789
من ۱۶ سالم بود پدرم فوت کرد برادرم دومم اون زمان ۲۶ ساله ش بود برادر اولم مریض بود بیماری ام ...

سلامت باشه خدا بیمارزه داداش نازنین رو خدا ب مادرت سلامتی بده خدا بیامرزه پدره نازنینت رو 

منم مادرم فوت شد ب سال نکشید داداش بزرگم بعد اونم ب سال نکشید داداش کوچیکم رسما ما دیوانه شدیم😔

سه تا برادر دارم همشون خوبن

البته خصلتهاشونو از بابام ارث بردن، بخدا قصد تعریف بیخود ندارم ولی هر کس ازشون حرف میزنه اول به پدرومادرم دعا میکنه 

اما داداش بزرگم یه کوهه

یه پشتیبان ، یه نقطه ی امن تو زندگیم، با شعور ، با درک ، فهمیده ، منطقی... وای هر چی از رسول بگم کم گفتم

انگار خدا تمام چیزهای خوبو یکجا تو این آدم جمع کرده

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم خیلی ساده است خودشو درگیر اعتیاد کرده اما یه دوره دوساله منو همسرم تو شرایط مالی بدی بودیم خیلی کمک میکرد تازه پسرم دنیا اومده بود کلی خرج اونو میداد اون دوسال خیلی هوامونو داشت 

اما اصلا تو فکر زندگی خودش نیس و این مارو خیلی ناراحت میکنه