2777
2789
بله درسته.  ولی من پیشه کسی که اینه بود رفتم. ۴ مورد از آینده گفت. اتفاق افتاد.  من فک میک ...

خبر میگرفتن از فرشته ها چیزی ک من شنیدم تو انجیلم هست

تاوان ام یه دروغ بود واسه گول زدن آدم های ساده...🖤🖇دهه هشتادی ام اره ولی نه اهل پارتی و مهمونی ام نه هیچ خلافی دارم واسه ایندم تلاش میکنم و درس میخونم 🙂🤍اینجا همه یه مشگلی دارن که از بی کسی اومدن واسه درد دل لطفا باحفظ شعوریات انسانی رفتار کنیم پشت هر اکانت یه قلب میتپه:)>>>یادمون باشه واسه چی زندگی میکنیم ما نه زد زنیم نه زد مرد ماها همه انسانیم ♡مرا کور فرض کنید چون علاقه ای به دیدنتان ندارم:((یک عدد درونگرای عشق کتاب و فیلم و شیرکاکائو🧋🧋کاربر قدیمی سایتم که همش میترکه  لطفا اگ نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن و تو تاپییک هام اگ مخالف نظر شخصیته شرکت نکن چون من مادرت نیستم ادب و شعور یادت بدم 🗿🧋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خبر میگرفتن از فرشته ها چیزی ک من شنیدم تو انجیلم هست

اره اره. ت قرآن هم اومده. مثلن اینکه فقط آسمون سوم براش بازه.   ت قرآن اومده. فرشته نگهبان گذاشتن برا آسمون ها. با تیر میزننشون. 

ای عشقم وقتی ترو میبوسم انگار میوه بهشتی را چشیده ام .گویا وجودت بوی عطر میوه های بهشت را میدهد 😍